Film Ernest & Celestine Winterpret 3+

Film Ernest & Celestine Winterpret 3+

Ernest & Celestine Winterpret

Ernest is een grote beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit.

Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen. Een superlieve film voor kinderen vanaf 3 jaar. De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

Voor de allerkleinste bezoekers  zetten we het licht niet helemaal uit en zetten we het geluid wat zachter.

de Volkskrant ****: "Warm vermaak voor de kleinsten".
NRC ****:"Een heel lieve film".

Kijk voor de schattige trailer en kaartjes op de website: https://www.filmhuisdekeizer.nl/programma/5534/ernest-celestine-winterpret/


Kleurwedstrijd

Ben je dol op kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd. De kleurplaten kun je hier downloaden

Knutselen

Iedere dag kan er weer geknutseld en gekleurd worden voordat de film begint. Maak  bijvoorbeeld je eigen masker, een fantasiebeest,  een doorzichtige tekening of ga aan de slag met een flipboekje.