Klimfeestje en boulderfeestje vanaf zes jaar in De Uithof in Den Haag

Een actief kinderfeestje, maar wel (letterlijk) hoog en droog: klimmen op de klimmuur en boulderen. Een feestje waar de kinderen hun verticale grenzen kunnen verleggen zorgt er dan ook voor dat iedereen nog lang zal napraten over dit feest. Veiligheid staat uiteraard voorop met een gedegen instructie en constant toezicht. De muren zijn tot bijna twintig meter hoog en de zitplekken voor de kinderfeestjes staan midden in de klimhal: er is dus constant zicht op de indrukwekkende wanden. 

Boulderen

Boulderen is sinds een paar jaar ontzettend populair en ook bij kinderen is de sport met een opmars bezig. Waar de klimmuur het ook om hoogte gaat en je gezekerd moet zijn, gaat boulderen juist terug naar de kern van het buitenklimmen op rotsformaties. Er zijn geen gordels, zekeringen en touwen. De wanden zijn maar een paar meter hoog en er liggen natuurlijk matten onder, maar het kan ontzettend spannend zijn en maakt een kinderfeestje nog unieker. Bij boulderen is het ook puzzelen voor de beste route. Kortom; hoe tof is het als de kinderen het tot boven weten te halen! 

Speleo-Adventure

In plaats van de hoogte in met dit uitdagende feestje, kunnen de kinderen ook de diepte induiken in de Speleo-Adventure. In een gangenstelsel van zestig meter moeten de avonturiers deels op tast de weg zien te vinden. Vinden ze het te eng? Dan krijgen ze stoere hoofdlampjes mee. Er zijn overal 'escape-luiken' voor de veiligheid.