Voorweg 107, 2716 NH Zoetermeer

FunZone Zoetermeer is de leukste bestemming voor kinderen en volwassenen, want er is ontzettend veel te beleven!

FunZone Zoetermeer: het complete overdekte uitje

FunZone is te vinden aan de Voorweg 107 in Zoetermeer en is dé alles-onder-één-dak bestemming voor de hele regio. Hoe oud iemand ook is, er is altijd wel iets te doen. Zo kun je er ook terecht voor de nodige actie.

Lasergamen in Zoetermeer

Laat jouw kind samen met zijn/haar vriendjes, vriendinnetjes of familie lasergamen! ze strijden in teams of individueel om de winst. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door het uitschakelen van de tegenstanders. Bij de lasergamehal van FunZone is er vertier voor jong en oud. Kortom, het recept voor een spannend avontuur. 

In totaal duurt een potje lasergamen ongeveer 30 minuten. Dit is inclusief uitleg, pakken aan- en uitdoen en 12 minuten het spel spelen. Het dragen van schoenen is verplicht.

Boek nu

Glow&Golf Zoetermeer

Zoek je een iets rustiger indoor uitje in Zoetermeer met het gezin? Ook dat kan bij FunZone Zoetermeer. Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight, dat is Glow&Golf. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en kinderen die de baan al aandurven. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het klassieke spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt. De prachtig aangelegede bijna is uiteraard ook onderdeel van FunZone.

Boek nu

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor