Tips en ideetjes voor grote kerstcadeaus... en natuurlijk Sinterklaas!

Post NL en de andere pakketbezorgers gaan een drukke december tegemoet, dus als je nog voor Sinterklaas wilt bestellen moet je snel zijn en ook voor de cadeaus voor de eigen kinderen en familie met kerst moet je niet te lang wachten. Immers, dit jaar lijkt iedereen te hunkeren naar Sinterklaas en Kerstmis. Natuurlijk hebben wij het vaak over betaalbare uitjes, betaalbare cadeautips voor Sinterklaas en delen we mooie aanbiedingen. Echter, wil je het een keer letterlijk groots aanpakken met de feestdagen en de cadeaus? Dan hebben wij de winkels al voor je bekeken om tot de beste cadeautips te komen als je compleet over the top wilt gaan. Hier zitten tips van een paar tientjes tot een paar honderd euro bij. Nadeeltje; je postbezorger gaat minder blij met je zijn als je er meerdere laat bezorgen. Lees snel verder!

Kerstcadeau of Sinterklaascadeau?

De lijst van te gekke cadeautjes is natuurlijk te gebruiken voor Pakjesavond of Kerst, maar kan natuurlijk ook voor verjaardagen gebruikt worden. Eigenlijk heb je dus altijd wel wat aan deze lijst. Wanneer je het ook geeft, de blik vol met verbazing bij het zien van zo een groot cadeau zal er altijd zijn.

Jongens & meisjes

Alle tips hier zijn voor zowel meisjes als jongens. We maken geen onderscheid, want ieder kind moet lekker spelen met het type speelgoed wat hij of zij zelf wilt. Nieuwsgierig geworden naar de lijst? Kijk snel hieronder. Je kunt op de producten klikken om ze op de website van de aanbieder te bekijken. 

L.O.L. Surprise! OMG - Winter Chill Cabin - Poppenhuis
L.O.L. Surprise! OMG

Bekijk in webshop

Je hebt poppenhuizen, je hebt grote poppenhuizen en dan heb je de Winter Chill Cabin van L.O.L. De poppen uit deze serie zijn inmiddels razendpopulair aan het worden. Dit poppenhuis kost € 269,00. Op BOL.com en in speelgoedwinkels zijn er ook iets lager geprijsde poppenhuizen te vinden, maar die nog steeds indruk maken als het om de afmeting gaat. Je kunt ook nog hoger gaan in prijs met het ultieme Disney Prinsessen-poppenhuis

Mercedes AMG Electrische Kinderauto

Bekijk in webshop

Cruisen in stijl! En van de zomer kan hij natuurlijk weer constant naar buiten. Deze Mercedes AMG is een van de velen auto's op accu die te koop zijn. Totaal over the top, maar zeker als papa of mama autoliefhebber zijn is dit natuurlijk wel het ultieme cadeau. Deze Mercedes AMG kost 179,-. Liever dat jouw zoon of dochter de blits maakt met een roze exemplaar? Dat kan ook. Een afstandsbediening omwille van veiligheid is meegeleverd. Dan is de grote vraag alleen nog wie hem in elkaar moet zetten...

KidKraft Farm Houten Keuken

Bekijk in webshop

Dat Kerstdiner is geregeld! Met deze imposante echte houten speelkeuken zijn kinderen uren zoet met het maken van allerlei gerechten. De kookplaten hebben zelfs bewegingssensoren en de kinderen kunnen het Kerstmenu op het krijtbord schrijven. Deze gigantische keuken is te koop voor € 189,-. Wil je een wat goedkopere speelkeuken? Van KidKraft is er ook de retro keuken voor net over de honderd euro.

VTech Baby 5 in 1 Locomotief Peuterspeelgoed

Bekijk in webshop

Wie heeft er nog een losse loopauto, loopwagen, interactief tafeltje, trekkar of activiteitenpaneel nodig als jouw peuter dit ultieme educatieve Sinterklaas- of Kerstcadeau kan hebben? Dit leerzame VTech-product kost € 75,14. Voor dat geld heb je ook een regelbaar volume, wat erg prettig is voor de volwassenen. Verder krijg je meerdere speelstanden, 10 melodietjes, 4 gezongen liedjes en maakt jouw kindje kennis met cijfers en dieren en leg je de fundering om te leren tellen. 

Bosch Werkbank voor kinderen

Bekijk in webshop

Kom maar door met die klusjes in huis voor je dochter of zoon, want met deze werkbank voor kinderen worden ze superhandig! Je krijgt 150 onderdelen meegeleverd, waaronder op batterij werkend gereedschap. Je kind leert bovendien ook dat netjes opruimen belangrijk is om alles te kunnen vinden (hopen we, tenminste...). Het werkstation is één meter hoog en kost € 95,99. Ben je zelf klusser en fan van een ander merk of wil je simpelweg een goedkope werkbank? Je hebt ze ook voor € 50,- en minder. 

FurReal Cubby De Beer

Bekijk in webshop

Wie kent de Furby nog? Dat kan nog toffer dacht men bij Hasbro en zo werd Cubby The Bear geboren. Vorig jaar is het zelfs genomineerd voor speelgoed van het jaar. De verpakking is misschien niet zo over the top als alles hierboven als het om de maat gaat, maar het cadeau is zeker overweldigend. Deze interactieve knuffel kan namelijk ontzettend veel, zoals in het filmpje te zien is. De ogen, mond en neus kunnen zelfs bewegen! Er zijn meer dan 100 beweeg- en geluidscombinaties en hij kan zelfs een knuffel geven. Deze interactieve knuffel kost € 80,-.

Dickie Toys Mega Crane - Bouwkraan

Bekijk in webshop

Wow, dat is nog eens een bouwkraan voor stoere meiden en jongens. De elektrische bouwkraan is 1,20 meter hoog is 350 graden draaibaar en is te bedienen met een coole afstandsbediening. De kraan kan allerlei speelgoed optillen en verplaatsen, zoals blokken, knuffels en kleine auto's. Let wel op; er gaan zes batterijen in deze XL bouwkraan. De kraan kost net aan € 20,00 en is daarmee een koopje voor een giga-groot cadeau.

Gigantische (XXL) Teddybeer

Bekijk in webshop

Natuurlijk is jouw eigen kind de grootste knuffel in huis, maar nog een grote knuffel in huis kan natuurlijk geen kwaad. Er zijn grote knuffels te koop voor kinderen (en volwassenen), maar je hebt altijd baas boven baas. Zo is deze knuffelbeer van twee meter een over the top Sinterklaas- of Kerstcadeau. Een extra grote en zachte beste vriend zoals op de foto kost € 129,95. Wil je iets minder spenderen? De iets kleinere XL knuffelberen (onder andere in het bruin) zijn ook voor € 60,- te koop. 

Wil je nog meer cadeautips? We hebben nog een blog met nog tientallen cadeautips, van klein tot groot, van duur tot goedkope Kerstcadeaus.

Meer cadeaus!

Prijzen artikelen waren correct op moment van schrijven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen.