Kopje Geluk: Ont-moetingsmoment voor jong & oud

Johan van Oldenbarneveldstraat 1, 5301 GV Zaltbommel

Het leven van een moeder is druk! Naast het met liefde zorgen voor je kind(eren) wil je er ook af en toe even uit. Even niet de alledaagse hectiek, maar samenzijn, verbinden en andere mensen ontmoeten.

Praktijk de Glinstering organiseert speciaal voor jullie ‘Kopje Geluk’. Met Kopje Geluk bieden we mama’s en kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar een ont-moetingsplek onder het genot van een kopje koffie of thee. Er moet niks, maar als je wilt kun je ervaringen uitwisselen met andere mama’s. En dit alles op een plek van betekenis, namelijk woonzorgcentrum De Wielewaal. Kinderen kunnen spelen en er is alle ruimte voor échte ontmoetingen tussen jong & oud. Natuurlijk zijn papa's met kinderen ook welkom!

Kopje Geluk is een initiatief van Moeder & Kind Coach Jerney Looijen van Praktijk De Glinstering in samenwerking met Brabantzorg. Jerney is aanwezig voor eventuele vragen en tips rondom moederschap, kinderen en opvoeden.

Goed om te weten!
Je kind kan lekker spelen en jij kunt je kinderwagen gemakkelijk kwijt. Er is een verschoningskussen aanwezig en ook het opwarmen van een flesje is mogelijk.

Wanneer?
Iedere 3e woensdag van de maand van 09.30 – 11.30 uur.
Toegang is gratis. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Waar?
We zijn te gast in woonzorgcentrum De Wielewaal, Johan van Oldenbarneveldstraat 1 5301 GV in Zaltbommel.