Creatief Kinderfeestje bij Acrealistics

Op-je-eigen-locatie 1, 1234AB Acrealistics

Creatief aan de slag tijdens jouw kinderfeestje met Acrealistics 

Tijdens dit super gezellige kinderfeest ga jij aan de slag met je eigen kunstwerk! Wat je maakt kun je helemaal zelf uitkiezen. Je kan je eigen Unicorn of Ruimte schilderen, maar ook cartoons tekenen in de stijlen Kawaii (die schattige diertjes in Japanse Stijl) of Manga (denk aan Dragon Ball Z) is mogelijk. Ook altijd een groot succes zijn de Popart (Andy Warhole) kinderfeestjes! Check de afbeelding voor een super leuk voorbeeld.

Houd je niet zo van schilderen of tekenen, maar ben je wel graag creatief bezig? Dan kun je ook Sieraden Sleutelhangers maken of neem contact op met Acrealistics voor de vele andere leuke activiteiten! 

De feestjes van Acrealistics zijn geschikt voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen. Al vanaf 4 jaar is een kinderfeestje mogelijk, maar ook zeker voor de oudere kids is dit feest een echte aanrader.

Het gezicht achter Acrealistics

De kinderfeestjes van Acrealistics worden gegeven door Donny van den Wildenberg, een super gezellige kunstenaar met een passie voor werken met kinderen. Duidelijke uitleg gecombineerd met een grote dosis humor zorgen gegarandeerd voor een super geslaagd feestje! 

Nieuwsgierig geworden naar het werk van Donny? Op de website van Acrealistics kun je vele voorbeelden van zijn kunstwerken vinden, maar check ook vooral even het filmpje hieronder. Hier tovert Donny het laboratorium van Mad Science Eindhoven om tot een waanzinnig kunstwerk!!