Telekids Musicalschool Den Bosch  

Schilderstraat 33, Den Bosch

  Welkom bij de Telekids Musicalschool

  Ook in Den Bosch is er een heuse Telekids Musicalschool bij Babel (de Muzerije)! Zingen, dansen en acteren voor alle kids en tieners. Naast de musicallessen wordt er regelmatig een ClipClub workshop georganiseerd.

  De link met RTL zorgt ervoor dat leerlingen bijzondere kansen krijgen. Zo kun je je opgeven voor de ClipClub dagen, tegen een eigen bijdrage. Ook zijn er gastlessen van Musical sterren en weet je vaak als eerste wanneer er audities zijn voor bijvoorbeeld nieuwe TV programma's en musicals.

  Telekids Musicalschool

  De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

  Hoe werkt het?

  Mini's (4 t/m 6 jaar): iedere week een uur zingen, dansen en acteren. Spelenderwijs leer je ook de sociale aspecten die daarbij komen kijken b.v. samenwerking en zelfvertrouwen.
  KidsClub (7 t/m 9 jaar): wekelijks 1,5 uur zingen, dansen en acteren. Repeteren voor de 2 voorstellingen per jaar en tegelijkertijd leren over jezelf en van elkaar.
  TopClub (8 t/m 14 jaar, alleen toegankelijk via auditie): Exclusief op maar een paar plekken in Nederland! Voor wie ervaring en talent heeft én bereid is daar hard voor te werken. 3 uur les p. week én thuisstudie voor een optimale ontwikkeling en vooruitgang.

  Hou de website in de gaten voor nieuwe (proef)lessen!

  Adres

  • Adres: Schilderstraat 33
  • Stad:  Den Bosch
  • Land: 
  • Postcode: