Heb je een feestje te vieren? Een jarig kind, andere verjaardag, baby geboren, huwelijk, jubileum, is er iemand geslaagd of wat voor feest dan ook? Geef een persoonlijk spandoek cadeau! Een leuke en originele verrassing die zeker in de smaak zal vallen. 

Feestje op afstand door corona

De verjaardag van je kind vier je nog steeds op afstand door corona. Hopelijk duurt dat niet lang meer en kunnen de regels van het RIVM zodanig versoepeld worden dat je gewoon weer fijn verjaardagsvisite kunt uitnodigen. Veilig natuurlijk! Maar zolang er nog geen groot feest gevierd kan worden is een spandoek voor de jarige éxtra leuk! Want hoe gaaf is het als er een groot spandoek in de tuin hangt om de jarige Jet/Job te feliciteren? En natuurlijk gemaakt met je eigen tekst en foto's!

Geen jarige in huis? Een persoonlijke spandoek is natuurlijk ook een echte aanrader om opa en oma te verrassen met hun huwelijksjubileum, je vrienden te feliciteren met de geboorte van hun zoon/dochter, of natuurlijk omdat je iemand in huis hebt die geslaagd is!! Er is altijd wel een reden voor een feestje en dus ook voor een spandoek van 'Verjaardagsdoekje'!

Makkelijk zelf ontwerpen met eigen foto's en tekst

Het spandoek kun je heel snel en eenvoudig zelf ontwerpen. Upload je eigen foto's, voer tekst in en gebruik eventueel plaatjes uit het systeem om je spandoek nog verder op te leuken. Supertof toch?

Speciale Go-Kids aanbieding van Verjaardagsdoekje.nl!

En nog leuker... via Go-Kids kun je gebruik maken van een speciale aanbieding. Het spandoek van 3 x 1 meter is het meest gekozen formaat. Deze kost normaal gesproken € 59,- en daarvoor heb je een heerlijk groot doek dat binnen 3 werkdagen gratis verzonden wordt. 

Go-Kids heeft nog een mooiere deal voor je geregeld! Via ons kun je namelijk dit gave spandoek van 3x1 meter bestellen voor maar € 49,-, en dan krijg je er ook nog eens gratis 25 ballonnen bij. Hoe cool is dat?

Om gebruik te maken van deze aanbieding koop je een voucher op de actiepagina van Verjaardagsdoekje.nl & Go-Kids. Je krijgt dan de voucher in je mail met hierin een code. Met deze code kun je het spandoek in de shop van Verjaardagsdoekje ontwerpen en direct bestellen.

Wij wensen je héél veel plezier met je mooie persoonlijke spandoek!