Zomervakantie | ‘Ga je mee op reis door het kasteel?’

Zomervakantie |  ‘Ga je mee op reis door het kasteel?’

Zomervakantie kinderactiviteit ‘Ga je mee op reis door het kasteel?’

De baron en barones van Kasteel Heeswijk hebben verre reizen gemaakt, ga je mee op reis door het kasteel? Met een paspoort in de hand ga je op reis door het kasteel: je ziet hele oude koffers van de baron en barones – sommige hebben hele verre reizen gemaakt, dit kun je zien aan de stickers op deze koffers – je komt bijzondere souvenirs tegen en nog meer reisbenodigdheden. Je ontvangt een paspoort met speurtocht. Reis je mee?

De zomeractiviteit bestaat uit:

een koffertje om zelf te versieren met mooie stickers, net zoals de koffers van de baron en barones
een kasteelpotloodje
een paspoort met speurtocht
een natuur doe boek met puzzeltjes en stickers
je bezoek aan het kasteel wordt compleet met de instructies voor de toffe wandelapp Vossenstreken, je ontdekt Landgoed Heeswijk tijdens een wandeling (ook voor de kleinsten!) met een bezoek aan de uitkijktoren De Heeskijk.
De zomeractiviteit (€2,50 p.p.) is online te verkrijgen tegelijk met je entree voor het kasteel, of in de kasteelwinkel.

Deze kinderactiviteit volgt dezelfde route als de expositie Reizen op Stand voor volwassenen, een gezellig uitje voor de hele familie!

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch