Workshop christmas paperbag bij Mama Doet (voor mama's)

  • Mama DoetBij  Mama Doet
  • van:  19 december 2018 00:00
  • tot:  19 december 2018 00:00
Workshop christmas paperbag bij Mama Doet (voor mama's)

Hand- en Brushletter/schilder je eigen Christmas Paperbag! Iedereen kan het!

Het is super hip om zo’n leuke Paperbag in huis te hebben. Zeker als als je er ook nog eigen tekst of tekeningen op maakt. Deze workshop wordt gegeven door professional Bianca van B-special!

Je kunt er wat spulletjes in doen, maar ook leuk een plantje in zetten. En hoe leuk is het om er nu, net voor de feestdagen, een kerstboompje in te zetten? Wij weten zéker dat je dan iets origineels in huis haalt.

Tijdens deze workshop mag je werken met álle prachtige 60 kleuren Ecoline Brushpennen. Je maakt zelf een outline (tekening) aan de hand van een ontwerp van Bianca of, als je al bekend bent met het brusletteren, ga je aan de slag met je eigen ontwerp. Wees niet bang….iedereen kan het!!
Je leert de Ecoline Brushpennen kennen op diverse manieren, namelijk van Brushletteren tot aan blenden van kleuren en ermee schilderen. Mocht je nog tijd hebben na het maken van de Paperbag, kan Bianca je zelfs de beginselen van het brushletteren zelf leren. Ze is een kei in handletteren, maar zéker ook Brushletteren. Ze kan jou alle kneepjes van het vak leren.

Kom dus gezellig naar de workshop Christmas Paperbag maken op woensdag 19 december en kom helemaal in kerstsfeer!

Wij kijken nu al uit naar je komst!!