Pasen | Paasbrunch op Slot Loevestein

Pasen | Paasbrunch op Slot Loevestein

Vier Pasen op Slot Loevestein 

Het Paasweekend is het begin van het toeristische seizoen voor de forten, vestingen, kastelen, bunkers en tussenliggend waterlinie erfgoed. Vier Pasen op Slot Loevestein met op beide Paasdagen een gezellige en lekkere Paasbrunch. Slot Loevestein is op 1e en 2e Paasdag geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Op ontdekking in de vesting

Beleef spannende verhalen, meng zelf de juiste ingrediënten voor buskruit in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen met het waterspel en ga lekker smullen in de Taveerne! Slot Loevestein is 658 jaar oud en wie zo oud is heeft veel verhalen te vertellen. In de het kasteel en de vesting zijn veel juweeltjes opgetekend. Beleef geschiedenis in het echt op Slot Loevestein en kom te weten hoe ridders, gevangen en soldaten vroeger leefden.

Kom genieten van een feestelijke Paasbrunch

Op zondag 21 april en maandag 22 april 2019 heten ze je graag om 11.30 uur welkom in het Arsenaal voor onze heerlijke Paasbrunch. Je wordt ontvangen met een feestelijke paascocktail, waarna het brunchbuffet geopend wordt. Koffie, thee, melk, karnemelk en sappen zijn inbegrepen.

Prijs volwassene € 34,50
Prijs kind (3 t/m 12 jaar) € 17,50
Kinderen tot 3 jaar eten kosteloos mee.

Om 14:00 sluiten ze de brunch af, zodat je gelegenheid hebt om onze schitterende vesting en het kasteel te ontdekken. Wanneer je gebruik maakt van onze paasbrunch is het mogelijk om het slot en de vesting te bezoeken tegen een gereduceerd tarief van € 8,00 per persoon. Dit gereduceerde tarief geldt alleen als je dit aangeeft bij de reservering.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch