Museumweek | Nationale Museumweek Kids

Museumweek | Nationale Museumweek Kids

De week om samen musea te ontdekken! 

Ben jij een echte goudzoeker? 

Tijdens de Museumweek, van 8 tot en met 14 april 2019, kun je in alle musea het échte goud ontdekken. Wat dat is? Het échte goud? Het kan van alles zijn! Een beeld, een schilderij, het museumgebouw of iets heel anders. Jij mag het zeggen! 

Win een achter de schermen rondleiding 

In de Museumweek ligt in alle 70 kindvriendelijke musea een Gouden Tikkit kader. Maak met dit kader een afbeelding van jouw pronkstuk (of lievelingsobject) én jezelf en win een tour achter de schermen in een ander kindvriendelijk museum met je beste vriend(in). Drie inzendingen winnen deze prijs. 

Upload de foto bij je inspectie van het museum en je maakt kans op de prijs. Insturen kan tussen maandag 8 en dinsdag 16 april 2019. Winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 19 april 2019. 


Ook in regio Den Bosch zijn er super veel leuke kindvriendelijke musea te vinden. Slot Loevestein is aangesloten bij de leuke activiteiten tijdens de Nationale Museumweek en dus een echte aanrader om te bezoeken!


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch