Knutselmiddag | DRIEKA's Kinder Knutsel Klub

Knutselmiddag | DRIEKA's Kinder Knutsel Klub

Knutselmiddag bij DRIEKA's Kinder Knutsel Klub

In 2019 worden er weer vele knutselmiddagen georganiseerd bij DRIEKA's Kinder Knutsel Klub in Rosmalen. Elke middag staat een nieuw thema centraal dat past bij de tijd van het jaar. Alle jongens en meisjes (4 t/m 12 jaar) zijn welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Er is professionele begeleiding aanwezig, maar neem ook vooral je (o)pa en (o)ma mee, zodat zij je een handje kunnen helpen. De kosten bedragen slechts €3,00 per kind, en dit is inclusief alle materialen én een glaasje drinken. Kom je ook mee knutselen? DRIEKA's knutselclub is een vrije inloopmiddag dus je hoeft je van te voren niet op te geven! 

De knutselmiddagen vinden plaats bij Stadsboerderij Eyghentijds (Lunerkampweg 5) in Rosmalen. Kinderen kunnen voor of na de knutselbijeenkomst ook nog even lekker spelen in de speeltuin, de varkens van de biologische varkenshouderij een bezoekje brengen of je kunt samen een mooie wandeling maken door het prachtige natuurgebied Kanaalpark. Eindig je bezoek met een heerlijk kopje koffie/thee of natuurlijk een biologisch sapje op het terras. Oftewel, een heerlijk uitje voor het hele gezin! 

Let op de gekozen foto is slechts een voorbeeld van de fantastische knutsels die gemaakt worden tijdens de DRIEKA's knutselmiddagen. Elke bijeenkomst wordt er iets nieuws gemaakt door de kinderen en deze middag staat natuurlijk het thema CARNAVAL centraal.