Event | Theaterfestival Boulevard Den Bosch

Theaterfestival Boulevard 

Het Theaterfestival Boulevard is een jaarlijks evenement in Den Bosch. Van 1 tot en met 11 augustus komen er vele verschillende programmaonderdelen voorbij, met vele dans-, theater-, muziek en kindervoorstellingen. Het festival is te bezoeken op het hoofdterrein de Parade maar ook op vele andere locaties in en rond Den Bosch. Er is veel over te schrijven maar het moet natuurlijk bezocht worden om te zien en te beleven wat er echt allemaal voorbij komt! Om in de stemming te komen is het programma vanaf begin juni te bezichtigen op de officiële website van Festival Boulevard

De Kantelaar

Wist je dat het theatergezelschap Schippers&VanGucht ook aanwezig is op Theaterfestival Boulevard? Ze gaan in première met de nieuwe voorstelling ‘De Kantelaar’, een theatrale installatie voor iedereen vanaf 9 jaar. 

Ga op reis met Eva. Op een dag zegt ze tegen haar ouders dat ze op haar kamer blijft. Vanuit daar gaat ze de wereld verkennen en kijken wat belangrijk en onbelangrijk is. Zonder invloed van buitenaf. Zelf uitzoeken. Ze noemen haar eerst eigenwijs. Dan vinden ze haar raar. En uiteindelijk laten ze Eva met rust. En dan… dan kan het grote denken en zoeken beginnen!

De voorstelling speelt van 5 t/m 10 augustus elke dag om 16.00 en 20.00 uur op de groenstrook aan de Aartshertogenlaan (ter hoogte van nummer 421). Klik hier voor meer informatie en alvast een voorproefje!

 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch