Event | Feestelijke Opening Speeltuin Elckerlyc

Event | Feestelijke Opening Speeltuin Elckerlyc

Kom schatzoeken bij Speeltuin Elckerlyc!

Zoals elk jaar organiseert Speeltuin Elckerlyc een feestelijke opening om het nieuwe seizoen te vieren. Helaas heeft de geplande opening in maart niet plaatsgevonden i.v.m. het slechte weer, MAAARRR 2de Pinksterdag (maandag 10 juni) is het dubbel feest. Dan viert de speeltuin het nieuwe seizoen én is de uitbreiding klaar! Oftewel extra speciaal, omdat het feest plaatsvindt in een nog grotere en mooiere speeltuin! 

De oorspronkelijke ontwerper, Ger de Wilde, heeft een mooie toevoeging bedacht voor Elckerlyc namelijk een stromend beekje om in te spelen! Stoere mannen uit Groningen kwamen graven en bomen sjouwen, zagen, timmeren en beitelen. Stoere mannen uit Oss kwamen bomen pellen en sjouwen. Graafmachines vonden de bedding voor een beekje. Landschapsbeheer zocht naar struiken en bomen. En uiteindelijk hoort alles bij elkaar. 

Alle kinderen mogen komen kijken naar het stromende water, de lieve krokodil, de spannende boomhut in aanbouw, alle bankjes voor de grote mensen, een hele grote feesttafel voor schoolreisjes en feestjes! 

Maar gedurende de werkzaamheden is tijdens het graven naar het water een schat naar boven gekomen en die is verspreid geraakt door heel de speeltuin. Ze vragen alle kinderen op 10 juni om te komen schatgraven, boomklimmen, spelletjes doen en in de speeltuin spelen om onze schat weer bij elkaar te schrapen!

Lieve kinderen van Oss en omstreken, komen jullie Speeltuin Elckerlyc helpen!?!?

 

Opening: 14.00

Entree: 3,50, inclusief consumptie en diverse extra attracties

Sluiting: rond 17.00