Event | Dag van de Bouw

  • van:  15 juni 2019 00:00
  • tot:  15 juni 2019 00:00
Event | Dag van de Bouw

Zaterdag 15 juni is het weer zover: opnieuw zullen bedrijven uit de bouw en infra in heel Nederland projecten openstellen voor het grote publiek. Tijdens de Dag van de Bouw 2018 kon het publiek aanschouwen hoe de bouw na enkele jaren van crisis weer herboren was met maar liefst 130 opengestelde projecten, variërend van zorginstellingen tot sluizen, van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen, en dat van Groningen tot in Limburg. Ook dit jaar zijn er weer vele projecten die bezocht kunnen worden met het hele gezin. 

Op www.dagvandebouw.nl kun je een overzicht vinden van alle projecten die te bezoeken zijn. Hierbij staat ook aangegeven welke projecten kindvriendelijk zijn en bij enkele projecten worden zelfs speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd! Ook in regio Den Bosch zijn er leuke activiteiten te beleven. Wellicht is dit ook een leuk vervroegt Vaderdagsuitje! 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch