Beurs | Just B - De Verwen en verzorg beurs in Heesch

De Verwen en Verzorg beurs in Oss 

De Just B beurs komt binnenkort naar jou! Just B, wees jezelf zegt alles over de beurs. De beurs is van jong tot oud, van klein naar groot en ga zo maar door. Alles staat in het teken van jezelf verwennen en verzorgen. Als je niet goed voor jezelf zorgt kun je ook niet goed voor een ander zorgen! 

Op de beurs vind je van allerlei stands omtrent welzijn, zowel mentaal als lichamelijk. Hoe zorg je goed voor jezelf of een ander? Denk aan massages, yoga, sport, coaching, en ga zo maar door. Maar ook het ontlasten d.m.v. een kok op locatie, aangepast speelgoed of besteed je kinderfeestje uit. Bij veel stands draait het om ervaren! Dus probeer eens een massage of laat de kinderen lekker knutselen. Het aanbod is heel afwisselend. Maar natuurlijk kun je ook iets leuks en moois kopen om jezelf of een ander eens lekker te verwennen. Daarnaast hebben ze ook een aantal workshops die je (tegen betaling) kunt volgen. De verdere uitleg staat op de pagina workshops.

Op zondag 6 oktober 2019 is de beurs bij de Pas (de Misse 4) in Heesch. De beurs is geopend van 11.00 tot 15.00 uur en gratis toegankelijk.

Wat vind je allemaal op de Just B Beurs:

- Masseuses

- Coaches 

- Leerbegeleiders

- Sport

- Medium

- Pedicure

- Manicure

- Nagelstyliste

- Schoonheidsspecialiste

- Bijzondere sieraden

- Schoonheidsspecialiste

- Kok op locatie

- Heerlijke cupcakes

- Mooie kraamkado's

- Babycare specialiste

- Speel o-theek

- Knutselen voor kinderen

Ook zeker een aanrader is de stand van Praktijk Zienderogen. Wendy is deze middag aanwezig om je meer te vertellen over haar specialismen Mindfulness, Hooggevoeligheid, Beelddenken, Relax Kids, Kinderen & Emoties. 

Daarnaast is ook Sansari Kinder Coaching aanwezig. Sandra verteld je graag meer over o.a. haar workshop "Kinderen in Balans" waar jouw kind werkt aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch