Activiteit | Oudercafé Bibliotheek Oss

Oudercafé bij Bibliotheek Oss 

Het oudercafé is een gezellige ochtend waar kinderen (samen) kunnen spelen en ouders elkaar tijdens de koffie of thee vrijblijvend kunnen ontmoeten. Een ideale gelegenheid om te praten over opvoedkundige thema's, (borst)voeding, dragen en draagdoeken of samen slapen. Wellicht ontmoet je iemand die er ervaring mee heeft en leuke anekdotes kan vertellen of nuttige informatie met je kan delen. Het oudercafé is van 10.00 tot 12.00 uur op de 2e etage van de Bibliotheek. Kom gerust eens langs.

Op woensdag 24 juli valt het samen met het voorleesuurtje. Het voorlezen start om 10.30 uur. Neem je kleintje mee voor wat boekenpret! Natuurlijk ontbreekt een kopje koffie of thee niet.

Gratis toegang
We kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Het oudercafé in de Bibliotheek Oss is van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar. Voel je welkom.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch