Activiteit | Kamelensafari

Activiteit | Kamelensafari

Zondagsafari’s bij Kamelenmelkerij Smits in Berlicum 

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je gezin, met je partner, je kleinkinderen of gezellig met vrienden, dan zijn de zondagsafari’s of de vakantiesafari’s bij Kamelenmelkerij Smits echt wat voor jou! Hier kan iedereen zich voor aanmelden, dus zit je niet vast aan een bepaalde groepsgrootte.

Ben je benieuwd naar het leven van een kameel op de Kamelenmelkerij, of wil je de unieke dieren van dichtbij bewonderen en aaien, kom dan naar een van de kamelensafari’s. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden.

Wat houdt een kamelensafari in?

Door middel van een presentatie en een rondleiding krijg je meer te weten over het leven van de kameel, over het ontstaan van de kamelenmelkerij en over de kamelenmelk. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten met de kamelen zoals het trainen van de jonge kamelen, kalfjes de fles geven en de echte waaghalzen kunnen op een kameel zitten. Tot slot worden er pannenkoeken gebakken van kamelenmelk en uiteraard wordt er kamelenmelk geproefd.

Prijs:

€11,- per persoon (Kinderen onder de 3 jaar gratis). Prijs is inclusief presentatie met koffie/thee met cake (voor de kinderen is er limonade), rondleiding, trainen van een kameel, flesjes geven aan de kalfjes, op de kameel zitten, pannenkoek bakken, proeven van de kamelenmelk melk.

Bij slecht weer staan de kamelen binnen dus kan alles gewoon doorgaan in de stallen en ontvangstruimte. In de winter komen de kamelen niet buiten tot circa april.