De lekkerste afhaal restaurants tijdens de Corona Crisis

We zitten midden in de Corona crisis en dat vergt aanpassing van ons allemaal. Ook restaurants hebben tot creatieve oplossingen moeten komen sinds de sluiting op zondag 15 maart. Gelukkig zijn er veel leuke initiatieven ontstaan. Wij hebben er een paar verzameld uit zowel regio Den Bosch als regio Nijmegen! 

Onwijs Lekker IJs heeft iets nieuws! Vanaf heden bieden ze particuliere bezorgservice! Ze bezorgen hun verantwoorde, ambachtelijke ijsjes met hun eigen 'supercoole' bezorgwagen ook bij jullie  thuis! Wel 7 dagen per week!! Minimale afname is 25 ijsjes, contactloze levering en betaling in regio Nijmegen (tot een straal van 30 km buiten Nijmegen). Laat die zon maar schijnen! Klik hier voor meer informatie.

Moeke Mooren in Appeltern heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest om te kijken hoe ze hun diensten op een andere manier aan alle gasten kunnen aanbieden. Daarom zijn ze gestart met een afhaal- en bezorgservice. De koks van Moeke Mooren en De Korenmolen hebben hun krachten gebundeld en een heerlijk keuzemenu samengesteld. Elke dag kun je tot 16.30 uur gerechten bestellen, welke af te halen zijn bij De Korenmolen in Maasbommel. Ook kunnen ze binnen een straal van 10 km bij je thuis bezorgen. Ze hopen dat ze binnenkort iets lekkers voor jullie mogen koken, zodat je culinair kunt dineren aan jullie eigen keukentafel! Ze hebben nu tijdelijk een leuke aanbieding. Bij elke bestelling boven de €50,- krijg je een leuke Korenmolen tas cadeau. Dit geldt ook voor cadeaubonnen vanaf €50,- die je bij hen koopt. Klik hier voor meer informatie over de afhaal- en bezorgservice van Moeke Mooren en De Korenmolen. 

BliXem Eetcafé in Nijmegen is gesloten, maar BliXem Catering werkt door! Juist ook met BliXem Kookt: dit zijn verse en gezonde maaltijden die op alle werkdagen bereid worden. Bestel de BliXem Kookt maaltijden online wanneer het jou uitkomt via PC, laptop, telefoon of tablet. Bestellen kan tot anderhalve dag tevoren tot 15.00 uur. Elke werkdag, dus 5 dagen per week, is er de keuze uit een gerecht met vlees of vis en een vegetarisch gerecht. Daarnaast kun je kiezen uit groot of klein: een grote maaltijd van 500 gram ℮ voor een volwassene kost € 6,25 en een kleine maaltijd van 250 gram ℮ voor een kind € 3,35 euro. Twee kleine kinderen kunnen ook een grote maaltijd delen. BliXem bezorgt de maaltijden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij de door jouw gekozen locatie. Online staat per locatie vermeld tussen welke tijden je je maaltijden kunt ophalen. Warm de maaltijd thuis even op in de oven of magnetron. Op de verpakking staat precies hoe je de maaltijd het beste kunt opwarmen. Aan tafel met een verse, lekkere en gezonde maaltijd voor het hele gezin! Wil je meer weten? Klik dan hier.

Geniet thuis van de allerlekkerste pannenkoeken. Bij Pan&Zo in Herpen en de verschillende vestigingen van Den Tol (in Velp, Beuningen en Plasmolen) kun je telefonisch bestellen en afhalen tussen 12:00 en 20:00 uur. Uiteraard gelden er strikte hygiëne regels om de gezondheid van iedereen te waarborgen. Zo kan er alleen met de pin betaald worden. Lees verder.

Vanaf woensdag 18 maart: de Taart Kaart bij Tof Koekie in Den Bosch! Bestel je favoriete taart, cake, koekjes of de nieuwe Vegan Pecan Pie. Haal ze af bij Tof Koekie of laat ze bij je thuis of op het werk bezorgen. Bestellen graag minimaal 1 dag vooraf. Bezorgen/afhalen in overleg, want ze zijn niet de hele dag aanwezig. Zo kun je blijven genieten van de huisgemaakte baksels en help je Tof Koekie een beetje om deze periode door te komen. Bestellen kan via reserveren@tofkoekie.nl of telefonisch/WhatsApp 06-20158831 Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Log In