Kinderfeestje bij Kookstudio Bregje  

Lavendelstraat 9, 6657 EA Boven-Leeuwen

Kinderfeestjes bij Kookstudio Bregje... we maken er een feestje van!

Houd je van koken of bakken met je vriendjes en vriendinnetjes, dan ben je kookstudio Bregje aan het juiste adres!
Jullie worden ontvangen met een lekkere kop thee of ranja en trekken snel het kookschort aan. Na een korte uitleg gaan jullie aan de slag. Als we even moeten wachten, is het tijd voor cadeautjes!
Je kan kiezen uit twee soorten kinderfeestjes. Wil je iets totaal anders? Laat het dan even weten, samen maken we jouw kinderfeestje een feestje om nooit te vergeten!

Kinderfeestje ‘high tea @ your party’

Ben jij gek op High Tea’en en wil jij dit samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes maken? Kom dan naar kookstudio Bregje. Je maakt samen verschillende gerechtjes zoals een klein kopje soep, cupcakes of brownie en hartige hapjes. En het leuke is…. Aan het einde gaan we allemaal samen aan een hele sjieke tafel eten.

Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 a 3 uur en kost €15 per kind.

Kinderfeestje ‘Sweets’

Je viert samen een Sweets kinderfeestje! Je maakt zoetigheden zoals cupcakes, koekjes en een brownie. De jarige mag een taart maken! Uiteraard staat het feestje volledig in het teken van jouw verjaardag en sta jij in het middelpunt. Wij werken niet met fondant en/of marsepein maar maken gewoon de allerlekkerste taarten! Want daar gaat het om, taart moet vooral hééééél erg lekker zijn.

Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur en kost €14,50 per kind.

Check de website http://kookstudiobregje.nl/kinderfeestjes/ voor meer informatie.

  • Adres: Lavendelstraat 9
  • Stad:  Boven-Leeuwen
  • Land: 
  • Postcode:  6657 EA