Zwemmen met kids in de regio Breda

Waterpret met kids in de vakantie

Lekker sportief bezig zijn met de kinderen en samen zwemmen. Natuurlijk is dat een super uitje in de zomervakantie. Als het warm genoeg is kun je naar een buitenbad, is het wat kouder of regent het kun je ook fijn binnen zwemmen.

Zwembad Sonsbeeck

Bij zwembad Sonsbeeck kun je altijd binnen en buiten zwemmen. Of ga je liever van de glijbaan of de wildwaterbaan?

Zwembad Sonsbeeck heeft deze vakantie extra ruime openingstijden

Buiten zwembad Wolfslaar

Er is de afgelopen twee jaar veel  veranderd bij zwembad Wolfslaar. Naast het vernieuwde 50-meter bad en een half-diep bad is er voor de kleintjes een peuterbad en een super brede familieglijbaan. Verder zijn er lig- en speelweiden met speeltoestellen en een air trampoline. Ook is er een goede horeca gelegenheid. Het zwembad heeft 3 spring planken.

Zwembad Wolfslaar in Breda

Zwembad De Randoet in Made

Zwembad het Puzzelbad in Terheijden

Zwembad en dagstrand bij Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Biesbosch ligt Kurenpolder Recreatie. De Kurenpolder is een moderne gezinscamping maar veel meer dan dat alleen. Jullie kunnen hier ook naar toe voor een dagje uit zonder op de camping te blijven. De Kurenpolder heeft een groot subtropisch zwembad met lange waterglijbaan, een gezellige horeca, een strandbad met zandstranden en ligweiden, een speeltuin, tennisbanen, een 9-holes golfbaan, skatebaan en nog veel meer. Op het grote meer kun je zeilen, surfen of fietsen op de waterfietsen. Ook is er een gaaf klimpark!

Zwembad Ponderosa

Het zwembad van Recreatiepark Ponderosa is het gehele jaar open en is perfect voor een leuk zwem uitje met het gezin. Kleine kinderen kunnen spelen in het uitgebreide boerderij waterspeelbad. Verder is er binnen een reuzeglijbaan van wel 60 meter, een bubbelbank en een stroomversnelling. In de zomer bij lekkere temperaturen gaat de deur open naar buiten, waar nog een waterglijbaan is en niet zo maar een, het is een heuse familie glijbaan!

Meer informatie over zwembad Ponderosa vind je hier

Tip: ze hebben hier ook een heerlijk terras, restaurant en speeltuin!

 

Wil je wandelen rondom op slepen bij een natuurplas , kijk dan hier voor een overzicht van recreatie plassen in de regio Breda

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden en familie stranden van de regio Breda

 

Log In