The Cake Room by A Cup of Cake

Veemarktstraat 69, 4811 ZD Breda

The Cake Room by A Cup of Cake  

The Cake Room is de vrolijkste maar vooral zoetste cake winkel van Nederland! Met veel liefde worden hier dagelijks de meest kleurrijke en smaakvolle cupcakes gebakken die jullie in een heerlijk zoete omgeving super gezellig kunnen oppeuzelen. 

Natuurlijk kun je de cupcakes, cakes, muffins, brownies en andere traktaties ook bestellen en ophalen of laten bezorgen!  De cakejes zijn door heel Nederland te bestellen en kunnen al binnen 48 uur thuis worden bezorgd. Maar leuke is om ze in de winkel op te halen en even te blijven voor een kopje thee of koffie met wat lekkers. Waarschuwing het is wel lastig kiezen. 

Persoonlijke Cupcakes bestellen 

Een feestje kan niet meer voorbij gaan zonder lekkere cupcakes! In alle kleuren en smaken kan je ze eenvoudig en snel bestellen bij A Cup of Cake. Dus ook voor kinder- of familiefeesten, bruiloften, babyshowers, geboortefeesten en bedrijven zit je goed bij A Cup of Cake. Ze maken cupcakes compleet in de gewenste kleur, smaak en eventueel met logo!  Wil je de cupcake helemaal zelf ontwerpen? Dan kan ook! Ga aan de slag in Studio Cupcake, en laat jouw cupcake ontwerp in het echt thuisbezorgen!

Kinderfeestje bij The Cake Room

Bij The Cake Room in Breda kun je een super kinderfeestje vieren. Je hebt verschillende mogelijkheden om zelf cupcakes te versieren en natuurlijk om ze samen met je vriendjes en vriendinnetjes op te peuzelen. Meer informatie over kinderfeestjes bij The Cake Room