3D Moments
Princenhagelaan 1-A3, 4813 DA Breda

Prachtige 3D beeldjes voor iedere aanstaande mama

3D MOMENTS

voor iedere aanstaande mama

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Het moment waarop je ontdekt zwanger te zijn, je kindje zien op de echo’s, het horen van het hartje en het voelen van de schopjes in je buik, stuk voor stuk memorabele momenten die je koestert.

Prachtige 3D beeldjes

Ieder lichaam is anders en zo ook elke zwangerschap. Jouw zwangere buik is dan ook uniek! Deze buik komt nooit meer terug, en wat is er dan mooier om dit vast te leggen door er een prachtig 3D beeldje van te laten maken?

Een tastbare herinnering aan deze bijzondere periode, voor iedere aanstaande mama.

 

Hoe werkt het?

Vanaf de 33ste week van de zwangerschap is het beste moment om een 3D scan te laten maken van de zwangere buik. Dan gaat de buik goed groeien. We plannen ongeveer 2 a 3 weken van tevoren een afspraak in. Tijdens deze afspraak ga je beslissen hoe groot het beeldje gaat worden, welke kleur het gaat hebben etc. We nemen hier de tijd voor, en we spreken alles goed door met elkaar.

3D Scan

Vervolgens maken we de scan. Je mag hiervoor op een stevig draaiplateau komen staan. Ik scan je lijf en de 3D opname wordt gemaakt. Als de scan helemaal naar ieders tevredenheid is gemaakt zal deze worden bewerkt alvorens het beeldje wordt geprint. Na ongeveer 8 weken heb jij jouw prachtige beeldje van je zwangere buik in huis.