Win een super gave persoonlijke Video van Sint

Alweer voor het 10e jaar lang spreekt Sinterklaas jou toe via deze persoonlijke videoboodschap! Niet alleen weet hij  je naam, maar hij weet ook precies te vertellen wat je leuk vindt, wat je hobby's zijn, wat je goed kunt of wat je misschien nog een beetje moet oefenen. Maak jouw Sinterklaasfeest er één om nooit te vergeten met dit bijzondere cadeau van Video van Sint!

Hoe weet Sint alles?

Dat Sinterklaas alles van je weet is natuurlijk algemeen bekend, maar dat hij je toespreekt vanaf de televisie is toch wel een hele bijzondere belevenis! Ben je lief geweest? Heb je je zwemdiploma gehaald? Goed je best gedaan op school? Sinterklaas weet het allemaal! Wat extra leuk is, is dat Sinterklaas over iedereen in de kamer wel iets weet, hoe doet hij dat toch?

Win een persoonlijke boodschap van Sinterklaas! 

Om de 10e verjaardag van Video van Sint te vieren mogen wij van Go-Kids regio Breda jullie blij maken met een wel heel magische actie!

Win je eigen Video van Sint en geniet met maar liefst maximaal 8 personen van het magische avontuur vol toverkunsten, muziek en nog veel meer!

Hoe maak je kans om te winnen?

Wil je kans maken op een van de Video's van Sint? Doe dan het volgende:

Meer weten over Video van Sint?

Wil je meer weten over Video van Sint? Volg ze dan via Facebook  of Instagram

Voor vragen over Video van Sint neem je contact op via het contactformulier op de website.

Log In