Verkiezing

 

Doe mee met de leukste verkiezing van de regio Zwolle! 

Nog even en het is weer voorjaar. Het zonnetje gaat weer schijnen en alles wordt weer groen. Dit is vaak ook het teken dat het recreatieseizoen weer van start gaat. En om het dit jaar een vliegende start te maken, organiseert Go-Kids vanaf 1 april samen met MarketingOost Stads- en regiopromotie en de (Week)kranten  van Wegener Media en Boom Uitgeverij een unieke regionale verkiezing van de meest kindvriendelijke plek: ‘de Gaafste plek van de regio Zwolle’ verkiezing. En alle kindvriendelijke bestemmingen in de regio mogen meedoen!

MarketingOost stads- en regiopromotie, de (Week)kranten van Wegener Media en Boom Uitgeverij en Go-Kids gaan alle gezinnen in de regio oproepen om te stemmen op hun favoriete kindvriendelijke plek. Met die eer wil je natuurlijk graag strijken! 

Wie doen er mee?
Alle bestemmingen die op Go-Kids onder een van de hoofdrubrieken staan (Kunst&Cultuur, Sport&Spel, Erop Uit, Shoppen, Eten&Drinken), doen automatisch mee met de verkiezing. Bedrijven die nog niet op de site staan, kunnen zich voor deze verkiezing alsnog aanmelden. Voor deelname hoef je niets te doen, maar mag wel. Daar ben je geheel vrij in. 

Zorg dat je bestemming actueel is
Staat je bestemming op Go-Kids, maar ben je geen lid? Word dat dan snel! Zo krijg je gratis je promotiepakket en kun je je agenda beheren, foto’s plaatsen, mededelingen en aanbiedingen doen en tevens gebruik maken van sociale media campagnes van de organisatie. Bekijk ons speciale verkiezingsaanbod hier

Hoe werkt het? 
Alle bestemmingen op Go-Kids krijgen een stembutton op hun bestemmingspagina. Bezoekers van de site kunnen binnen iedere categorie (Kunst & Cultuur, Sport & Spel, Erop Uit, Shoppen en Eten & Drinken) één stem uitbrengen. Zo strijdt iedere bestemming alleen tegen andere bestemmingen in zijn eigen categorie. Dat is wel zo eerlijk.

Hoeveel winnaars zijn er? 
Na 2 weken stemmen worden er binnen iedere categorie 3 bestemmingen genomineerd. Dit zijn de bestemmingen met de meeste stemmen binnen hun categorie. De in totaal 15 genomineerden mogen nog twee weken lang campagne voeren, geholpen door Go-Kids, Marketing Oost en de Weekkranten! Na twee weken wordt er uiteindelijk in iedere categorie 1 winnaar gekozen:

De Gaafste Cultuurplek

De Gaafste Sportplek

Het Gaafste Uitje                                                            van de regio Zwolle!

De Gaafste Shopplek

De Gaafste Horecaplek

En wat ontvangen de winnaars?
Naast de grote eer om een ‘Gaafste Plek van de regio Zwolle’ te zijn en alle publiciteit die daaromheen hangt, ontvangen de winnaars tevens een gratis abonnement van Go-Kids. Je mag dus gratis op de site staan, waarbij je van alle functionaliteiten gebruik kunt maken. De winnaars krijgen bovendien een ‘Gaafste Plek’ button die ze op hun eigen website kunnen plaatsen, en ook drukwerk  die ze op locatie kunnen inzetten. Bovendien ontvangt de winnaar ook een eervolle vermelding op de website en nieuwsbrief van hun regiomerk van MarketingOost, en zal de winnaarsbutton bij hun plaatsing komen te staan. En verder nog een gratis advertentie in jouw relevante weekblad en een redactionele bijdrage in De Ondernemer en een advertentie vermelding in de Stentor.

 
Ook bezoekers kunnen iets winnen
Om zoveel mogelijk bezoekers een stem uit te laten brengen, willen we een aantal prijzen uitdelen. Dit kan variëren van gratis toegangskaartjes, kortingsbonnen, producten zoals speelgoed  tot dinerbonnen. Wil jij meehelpen met het trekken van zoveel mogelijk stemmers? Dan zou het fijn zijn als je ook een prijs ter beschikking zou kunnen stellen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met info@go-kids.nl.

De prijsuitreiking
De uitreiking van de prijzen zal in de 2e helft van mei tijdens een speciaal evenement plaatsvinden, waarbij ook winnende bezoekers uitgenodigd zijn.

Actie!
Dus wat moet je doen om optimaal mee toe doen met de Gaafste plek van de regio Zwolle competitie?
-  Word lid van Go-Kids. Bekijk ons speciale verkiezingsaanbod hier
-  Laat ons weten of je een prijs ter beschikking wilt stellen. De organisatie mag geen namen noemen, maar jijzelf natuurlijk wel!
-  Zorg dat de button voor het stemmen prominent op je eigen website vermeld staat. Als lid zul je je button de 2e helft van maart ontvangen. Ben je geen lid van Go-Kids? Dan kun je je promotiepakket met stembuttons bij ons voor €25,- euro aanvragen via info@go-kids.nl.
-  Moedig zoveel mogelijk mensen aan op je te stemmen!
 
Heb je nog vragen over de verkiezing? Bel of mail ons dan even. Wij helpen je graag verder. Veel succes!

Het Go-Kids Team

 

 

Log In