Terheijdenseweg 494, 4826 AB Breda

Zwembad De Wisselaar  

Dit zwembad is door de omvang (50 bij 16 meter) uitermate geschikt voor verenigingen, wedstrijden, schoolzwemmen en zwemlessen. Op vaste tijden kan je hier ook vrij zwemmen. Klik hier voor een overzicht van de tijden en tarieven van het recreatief zwemmen bij de Wisselaar.

Zwembad De Wisselaar heeft een beweegbare bodem zodat er ook genoeg mogelijkheden tot aquasporten bestaan. Ook worden er regelmatig wedstrijden gehouden, die je vanaf de tribune met een capaciteit van 500 zitplaatsen goed kan zien.

Het restaurant van de Wisselaar biedt direct uitzicht op het zwembad. Hierdoor kan je goed bijvoorbeeld de zwemles van de kids bekijken terwijl je wat lekkers drinkt.

Zwemles bij De Wisselaar

Lezen zwemmen is leuk! En samen met Zed de haai en Sop de zeester is het nog leuker. De Kids beleven de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Wist je dat De Wisselaar ook Turbozwemmen, vakantiecursussen, privé zwemles en nog veel meer heeft? Kijk hier voor alle zwemlesmogelijkheden bij de Wisselaar.

Zeemeermin zwemlessen bij Optisport. 

Bij  zwembad de Wisselaar kunnen kinderen nu ook zeemeerminnen zwemles krijgen. Kijk hier

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor