Villa Kakelbont Kinderopvang Breda

Valkenierslaan 162, Breda

Villa Kakelbont Kinderopvang

Pippi Langkous zelf woont er niet, maar plezier en de avonturen die kinderen beleven bij Villa Kakelbont kinderopvang, zijn er niet minder om.
In het kinderrijke deel van Breda-Zuid en Bavel biedt Villa Kakelbont kinderopvang met een eigen gezicht en kwaliteit, in een stijl die het midden houdt tussen de vrolijke eigenzinnigheid van Pippi Langkous en de professionele betrokkenheid van ervaren pedagogische medewerkers.

Sinds de start in 2000 biedt Villa Kakelbont kwalitatief hoogwaardige, professionele kinderopvang. Uw kind krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. Elke vestiging is gezellig en huiselijk ingericht.

Heel bewust kiest Villa Kakelbont kinderopvang voor de huidige kleinschaligheid van een aantal aparte locaties met een duidelijk eigen sfeer. Het gaat om het persoonlijke contact met de ouders en kind.

Villa Kakelbont heeft zes locaties die verticale kinderopvang bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Villa 2 op de Baronielaan en Villa 6 in Bavel hebben een aparte babygroep voor maximaal 8 baby's. Villa 4 en Villa 6 bieden naast kinderdagopvang ook (sport)BSO aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar.