Mom in Balance Breda E.O.

Mom in Balance Breda e.o.

Met kinderen is het leven altijd in volle vaart bezig. Eet gezond, slaap goed en kom (terug) in je sportroutine, oftewel time to get back to workout!

Word fit en energiek en gun jezelf een wekelijks sportmoment, heerlijk in de buitenlucht!
Bij Mom in Balance Breda e.o. kun je tijdens èn na de zwangerschap lekker buiten sporten onder professionele begeleiding. Er zijn trainingen voor tijdens de zwangerschap, vanaf 6 weken na de bevalling en vanaf 6 maanden na de bevalling. Voor elk wat wils dus.

 

Hèt sportprogramma voor (aanstaande) moeders
Mom in Balance is landelijk hèt sportprogramma voor tijdens de zwangerschap (Zwanger Workout), een actief herstel na de bevalling (Back in Shape) èn voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven (Mpower & MpowerNext).
Alle vier de workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenfysiotherapeuten en zijn speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en (nog niet/niet meer) fitte lichaam. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zodat er op een verantwoorde manier gesport kan worden.

Outdoor Total Body Workout
Bij Mom in Balance train je buiten, het hele jaar door, samen met gelijkgestemde vrouwen in dezelfde levensfase. De trainingen kun je zien als een functionele total body workout speciaal voor het zwangere, herstellende of fitte lichaam. Er wordt in alle vier de workoutvormen veel aandacht besteed aan oefeningen voor een sterke rug, stabiliteit van het bekken en ademhaling, maar ook bewustwording en herstel van de bekkenbodemspieren. Ook wordt er aan de conditie gewerkt via diverse cardio oefeningen.

 

Zwanger Workout
Sporten tijdens je zwangerschap? Jazeker! Want wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je kindje(s) in je buik? Onze Zwanger Workout is een sportprogramma speciaal voor zwangere vrouwen en houdt je fit, energiek en sterk tijdens je zwangerschap. Vanaf het begin van je zwangerschap kun je starten met de Zwanger workout, ongeacht je huidige sport(niveau). Stroom je liever later in? Dat kan natuurlijk ook! De workout is geschikt om mee te doen tot aan je uitgerekende datum, aangepast op jouw zwangere lichaam en rekening houdend met eventuele (bekken)klachten.

Back in Shape workout
Even tijd voor jezelf! Speciaal voor moeders die pas geleden zijn bevallen is er onze Back in Shape workout. Dit is een opbouwend sportprogramma voor een verantwoord herstel na de bevalling, met aandacht voor core en bekkenbodem en hoe je die op een verantwoorde manier traint. Vanaf 6
weken na je bevalling kun je starten* met de Back in Shape workouts. Gezellig samen met andere moeders weer helemaal back in shape komen: onze gecertificeerde en deskundige trainers zorgen ervoor dat jij je weer sterk en energiek gaat voelen.
*Tip: check je verloskundige, gynaecoloog of bekkenfysiotherapeut 6 weken na de bevalling of je weer voorzichtig mag starten met sporten.

 

Mpower workout
Sporten kost je lijf in eerste instantie energie, maar het levert je ook veel energie op - wat bijdraagtaan een goede balans en het opbouwen van fysieke en mentale kracht. Zin om lekker te sporten en te werken aan een fittere versie van jezelf? Doe dan mee met onze Mpower workout!
De Mpower workout is een uitdagende training met een mix van kracht, cardio, high intensity en core oefeningen. Met onze professionele trainers werk je aan het (verder) opbouwen van fysieke en mentale (veer-)kracht. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat
je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren. De Mpower workout is geschikt vanaf 6 maanden na de bevalling, mits je (zo goed als) geen bekkenklachten (meer) hebt en al wel wat aan sport hebt gedaan na je bevalling. Onze trainers kunnen overigens altijd oefeningen aanpassen naar
jouw niveau en houden rekening met eventuele lichamelijke ongemakken.

MpowerNext
Mom in Balance is er voor vrouwen in iedere fase. Het MpowerNext sportprogramma onderstreept deze missie: met een mix van krachttraining, flexibiliteit & cardio is de MpowerNext workout gericht op de veranderende sportbehoefte die je kan ervaren na een zwangerschap of als je wat ouder
wordt.⁠ We kunnen beloven: not less, but different. De focus in de MpowerNext workouts ligt op kracht gecombineerd met lenigheid en naar behoefte minder schokbelasting. Zit er dan nog wel cardio in? Zeker weten! Ook de MpowerNext is een intensieve en uitdagende workout, aangepast op jouw niveau⁠. Samenvattend: een heerlijke mix van krachttraining, cardio en core, gecombineerd met balans, stretching en mindfulness.

 

Diverse locaties
Hier in de buurt kun je 7 dagen per week sporten in verschillende parken en bossen in Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Raamsdonksveer. Het is mogelijk om te switchen tussen de verschillende locaties, dus bijv. de ene les in Etten-Leur in het Schoenmakerspark en de andere les in het Liesbos of Mastbos in Breda.

Gratis proefles
Wil je ervaren of sporten bij Mom in Balance iets voor jou is? Boek dan een gratis proefles van de workoutvorm die het beste bij jou past via www.mominbalance.nl met kortingscode GOKIDSBREDA.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Outdoor