Kober Kinderopvang

Hooilaan 1, 4816 EM Breda

Kober Kinderopvang

Kinderdagverblijf en kinderopvang regio Breda

Als je op zoek bent naar kinderopvang, dan bekijk je zorgvuldig alle mogelijkheden. Je wil tenslotte het allerbeste voor je kind. Je zoekt een leuke locatie - het liefst in de buurt – waar enthousiaste professionals werken, met een groot hart voor kinderen.

Gemak en ondersteuning

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van hun kinderen. Dit doet Kober in nauwe samenwerking met het onderwijs. De medewerkers zoeken naar de opvang die het beste past bij de wensen van het hele gezin.

Een greep uit het aanbod van Kober Kinderopvang:

  • keuze uit 40, 47 of 52 weken opvang
  • opvang tijdens ADV-dagen is gratis
  • flexibel ruilen van dagen

Altijd in de buurt

Kober biedt op meer dan 175 locaties in West-Brabant, 52 weken per jaar, kinderopvang aan in kinderdagverblijven, peutertuinen en centra voor buitenschoolse opvang. Ook bieden ze overblijven op 66 scholen aan. Wekelijks vangt Kober hiermee ruim 15.000 kinderen van 0-13 jaar op.

Vakantieopvang 4-13 jaar

In de schoolvakanties biedt Kober extra veel leuke en uitdagende activiteiten aan op het gebied van sport en spoel, knutselen, koken, theater, dans en veel meer.

Alle buitenschoolse opvang locaties zijn dan open van 07.30-18.30 uur.

Kennismaken?

Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te nemen en sfeer te proeven. Tijdens een rondleiding vertellen de medewerkers je graag meer over hun manier van werken. Via www.kober.nl kun je een kijkafspraak maken. Wil je meer informatie? Bel dan met het serviceteam (076) 504 5 605 of stuur een mail naar serviceteam@kober.nl