Happy-Nes Kindercoaching

Kindercoach regio Breda

Als ouder wil je dat je kind zich gelukkig voelt. Maar wat nu als jouw kind al een tijd niet lekker in zijn of haar vel zit? 

Kinderen kunnen zich boos of bang voelen, weinig zelfvertrouwen hebben, slecht slapen, mopperen, piekeren of op een andere manier uiten dat het niet goed gaat. Jouw kind kan ook verdrietig zijn omdat het gepest wordt, vanwege een scheiding van ouders/opvoeders, door het overlijden van iemand of vanwege een heel andere reden. Als ouder ondersteun je je kind uiteraard waar nodig, maar soms weet je gewoon even niet meer hoe je je kind het beste kunt helpen. Dan kan een kindercoach die naar jou en je kind luistert wellicht helpen. 

Vanessa van der Sommen van Happy-Nes Kindercoaching heeft zelf twee kinderen en woont in Ulvenhout. Met haar expertise wil ze kinderen laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn. Ze vindt het belangrijk dat ieder kind zich gelukkig voelt, vandaar de naam Happy-Nes. Vanessa biedt kinderen een veilige plek en straalt rust en vertrouwen uit.

De kindercoaching die Vanessa aanbiedt is een laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening en begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Spelenderwijs bekijkt ze samen met jouw kind waar de krachten en kwaliteiten van jouw kind liggen en vanuit daar gaat ze aan de slag.