Op vakantie in Twente

Op vakantie in Twente. Lekker dichtbij en toch weg van het drukke leventje thuis. Twente is prachtig. Volop natuur, groen, fiets en wandelroutes, activiteiten, leuke steden, dagjes uit...kortom: Genoeg te doen!

Er zijn een aantal leuke kindvriendelijke campings in Twente die volop kindervermaak bieden.

De Witte Berg in Ootmarsum ligt naast het natuurgebied Springendal en vlakbij het authentieke stadje Ootmarsum. Het glooiende Twentse landschap en het prachtige Springendal met haar "bronnen"wanen je meteen in een wondere vakantie wereld. De witte berg is een gezellige gezinscamping en van alle gemakken voorzien. Een leuke buitenspeeltuin met een grote air trampoline, een nieuwe binnen speeltuin , diverse sport en speelvelden, een natuurbad, kinderboerderij, waterspeeltuin, ponyrijden , midgetgolf banen en een visvijver. In zomermaanden en vakanties is er een animatieteam aanwezig. Er zijn kampeerplaatsen en verschillende accommodaties te huur.

De Noetselerberg in Nijverdal grenst aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Op deze camping heerst een vriendelijke, gemoedelijke en gezellige sfeer en ze laten je meteen thuis voelen. Een echte familiecamping waar de kinderen zich geen seconde hoeven te vervelen. Terwijl papa en mama lekker bij de Bistro eten of even gezellig wat drinken op het terras vermaken de kinderen zich in de binnenspeeltuin, en buitenspeeltuin met grote air-trampoline. Ga voetballen op het pannaveld of doe actief met de interactieve Sona. Vanaf het terras heb je uitzicht op al dit leuke kindervermaak. Zwemmen kun je ook te allen tijde doen met een binnen en buiten zwembad. In de schoolvakanties is er een uitgebreid animatie programma. Camping de Noetselerberg heeft kampeerplaatsen en verhuurt verschillende accommodaties. Met de deal van Go-Kids ontvang je 10% korting op je boeking.

Recreatiepark 'n Kaps in Tubbergen is hét vertrekpunt om natuurlijk Twente te ontdekken. Het ligt in het prachtige gebied van Overijssel van waaruit vele mooie tripjes te maken zijn. Op het park zijn een familierestaurant, een binnen en een buitenspeeltuin, een buitenzwembad, speeltuintjes op het park etc. Wil je in de vakantie wat luxe? Een ontbijt, lunch, diner, buffet of barbecue, alles behoort tot de mogelijkheden! Het kampeerterrein beschikt over ruime kampeerplaatsen. Ook zijn er diverse bungalows en trekkershutten te huur.

 

Log In