Een goochelshow op jouw kinderfeestje!

Wil jij op jouw kinderfeestje een echte goochelaar? Een goochelshow speciaal voor jou en je vriendjes , gewoon bij jullie thuis? Alex Buijk, is een super goochelaar en maakt van elk feestje een top feestje met een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC!

Tijdens een kinderfeestje zal Alex de kids verbazen met hele gave goocheltrucs. Eerst gaan jullie samen kijken wat een goochelaar op zijn hoofd moet hebben en daarna met welke goochelstok er het beste gegoocheld kan worden. Als verrassing komt ook aapje Chico langs om de jarige te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Als jullie willen legt Alex aan het einde van de show nog een goocheltruc uit zodat de kinderen thuis nog eens kunnen laten zien hoe leuk het kinderfeestje was.

Wil je alleen een workshop goochelen op je kinderfeestje? Ook dat kan! Voor kinderen vanaf 8 jaar heeft Alex een super workshop waarbij jullie echt leren goochelen!

Zoeken jullie juist een wat grotere goochelshow voor bijvoorbeeld op school, bij een sportclub, of groter (familie) feest? Kijk dan eens naar de volgende voorstellingen van Alex:

  • Chico's Tovershow. Incusief geluid en decor, aapje Chico en heel veel lol. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar
  • De cool factor. Incusief geluid en decor maar vooral heel veel spanning. Voor kinderen vanaf 8 jaar
  • De combishow. Incusief geluid en decor, aapje Chico en een beetje spanning. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Het magisch spookje, de Wonderkroon. Samen met de koning de boef en de tovenaar gaan jullie mee op het magische avontuur. Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • De Mysterybar. Een magische bar compleet met barkrukken. Voor kinderen vanaf 8 jaar (ook erg leuk voor een kinderfeestje)
  • Halloween show. Spannend van het begin tot het einde , met spannende muziek. Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Sinterklaas show. Zang en dans gecombineerd met magic. Alles in het teken van de Sint! Voor kinderen vanaf 3 jaar

Neem contact op met Alex om de, voor jullie, perfecte show te plannen. Alex Buijk heeft veel ervaring en denkt graag met jullie mee!