Julianalaan 3, 4851 AC Ulvenhout

Thuis een kinderfeestje vieren zonder veel voorbereidingen, het kan met Confetti per Mail!

Thuis een kinderfeestje vieren was nog nooit zo makkelijk!

Willen jullie thuis een leuk en gezellig kinderfeestje vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Het kan met de kinderfeestjes van Confetti per Mail.

Thuis een kinderfeestje vieren lastig? Nee hoor, niet als je het slim aanpakt. Met een kant en klaar feestje in je mail bijvoorbeeld. En een website die de kinderen begeleidt tijdens het feest. 

Weinig voorbereidingen 

De feestjes van Confetti per Mail vragen weinig voorbereiding van de ouders. Wel zo makkelijk, want ook voor de ouders moet het kinderfeestje een feest blijven! Jij hangt de slingers op, wij zorgen voor de Confetti, zo luidt de website. 

Hoe vier ik thuis een kinderfeestje van Confetti per Mail? 

Als je een van de feestjes bestelt, ontvang je een draaiboek in de mail. Hierin vind je een handig en kort overzicht van alle benodigdheden en de korte voorbereidingen voor het feestje.  Ook vind je er uitleg over de spellen en opdrachten die de kinderen zullen krijgen, en een stappenplan voor tijdens het feest.

 

Daarnaast heeft ieder kinderfeestje een eigen website. Jullie krijgen op de dag van het feestje toegang tot deze website.  De kinderen bedienen zelf de site en worden via de website meegenomen in het verhaal. En nee ze zitten niet de hele tijd achter een schermpje, maar worden steeds weer op pad gestuurd voor een bepaalde opdracht. Deze opdrachten kun je eenvoudig thuis, in de tuin of het park om de hoek spelen. De website geeft steeds de rode draad door het feestje weer, waardoor je als begeleider weinig hoeft te organiseren.  

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Confetti per Mail heeft verschillende originele kinderfeestjes ontwikkeld. Ze zijn gemaakt voor verschillende leeftijden. Zo is het Ziggy Zintuigenfeestje al geschikt voor kleuters! Maar ook voor kinderen in de andere klassen van de basisschool heeft Confetti per mail super leuke feestjes om thuis te vieren.

Bekijk alle feestjes hier  

Thuis of in de speeltuin?

Deze kinderfeestjes kun je thuis vieren, of op locatie. Zolang je een laptop of tablet met 4G tot je beschikking hebt, zijn deze kinderfeestjes overal te vieren! 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor

Log In