Diverse plekken regio Breda 2, 4811 XS Breda

Kinderfeestje Bootcamp 4 kids 

Is jouw zoon of dochter tussen de 5 en 12 jaar oud, kan hij/zij topgeheimen bewaren? Dan zijn jullie bij Bootcamp4kids aan het juiste adres voor het 'Geheim Agent Bootcamp-feestje': top secret, spannend en sportief kinderfeestje. Ook andere themafeesten mogelijk en op zelf gekozen locatie!

Geheim Agent bootcamp en meer thema feestjes bij Bootcamp 4 Kids

Top secret, spannend en sportief!

Kun jij de grootste topgeheimen bewaren? Ben je zo snel als het licht? Zó listig, dat je de vijand altijd op het verkeerde been zet? Dan is het Geheim Agent kinderfeestje iets voor jou en daarom heeft de baas jou uitgekozen om zijn team aan geheim agenten te versterken om samen de gemeenste boeven te kunnen vangen. En dat is maar goed ook, er zijn namelijk veel te weinig geheim agenten in Nederland. Maar... je wordt natuurlijk niet zomaar geheim agent. Daarvoor moet je eerst een zware opleiding volgen en alleen de allerbesten kunnen die opleiding aan! Ben jij er klaar voor?

Meer informatie

Bootcamp oefeningen voor kids

Geheim agenten moeten supersnel en topfit zijn! Daarom leer op deze opleiding hoe je burpees doet, moet opdrukken, hoe je als razendsnel kunt sprinten en super behendig het gevaar ontwijkt. Je leert natuurlijk ook hoe je moet speuren en bespioneren. En het belangrijkste nog: je leert alle kneepjes van het speciale horloge voor geheim-agenten. Dit horloge helpt je niet alleen door de trainingen heen, maar brengt je ook in contact met de baas. En misschien heeft de baas wel een hele spannende opdracht voor je...

Praktische informatie over de kinderfeestjes van Bootcamp

Naast de Geheim Agent Bootcamp kun je bij Bootcamp 4 Kids nog veel meer te gekke feestjes boeken met allerlei verschillende thema's. Elk feestje is zowel binnen of buiten te boeken en wordt volledig aangepast naar het niveau van de kinderen. De trainingen worden gegeven door HBO pedagogisch gediplomeerde trainers. De kinderen zullen compleet opgaan in het verhaal, dat ze bijna niet doorhebben dat ze aan het sporten zijn. Bootcamp 4 Kids zorgt voor blije en zelfverzekerde kids aan het eind van de training.

Verder bevat elk feestje:

  • 1,5 uur durende bootcamp op locatie naar keuze
  • gratis uitnodigingen en diploma's (digitaal)
  • cadeautje voor de jarige
  • filmpje van de echte agenten baas aan het einde van de training
  • schmink (indien gewenst)
  • een op thema-gerelateerde 'geheim'- pasje met een work-out voor thuis via de computer.
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor