Bredaseweg 43, 4882 DD Zundert

Een gezellig pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin voor de hele familie

Pannenkoekenhuis Koeckers Zundert

Dit super sfeervolle familierestaurant heeft verschillende thema ruimtes waar jullie heerlijk met het gezin uit eten kunnen. Dit kindvriendelijke restaurant heeft heerlijke pannenkoeken, maar naast pannenkoeken staat er nog veel meer lekkers op de kaart.  

familierestaurant zundert

Pannenkoekenhuis Koeckers ligt aan de Bredaseweg tussen Rijsbergen en Zundert. Natuurlijk is het een goed familierestaurant maar er is nog veel meer. Kinderen ervaren het als een speelparadijs voor kinderen. Ze kunnen hier naast lekker eten ook binnen spelen en buiten spelen. 

uit eten met kinderen breda

Uit eten met kinderen 

Dit sfeervolle pannenkoekenhuis is ingedeeld in verschillende ruimtes met ieder een eigen verhaal en inrichting. Iedere ruimte vertelt een Koeckers verhaal en zelfs het toilet heeft zijn eigen Koeckers thema!

Bij de Koeckers eet je heerlijke pannenkoeken en kids krijgen écht Koeckersgeld bij hun pannenkoek en ijsje. Met deze Koeckers Ducaten kunnen ze in Puk's schatkamer een leuk cadeau kopen.

uit eten met kinderen breda

Binnenspelen bij de Koeckers

Kinderen spelen dan in een binnenspeelruimte die te bereiken is via een speciale gang vanuit het restaurant. Is het lekker weer? Dan kunnen jullie op het terras genieten. Direct naast het terras ligt een fantastische speeltuin.  

Terras met speeltuin bij Koeckers Zundert

Bij lekker weer is het terras open en kunnen kinderen buiten spelen in de Koecker speeltuin. Dit is een mooie speeltuin met onder andere een trampoline, glijbaan, klimrek, schommels, een waterspeelpomp.

terras met speeltuin koeckers zundert

Ook voor een super geslaagd kinderfeestje kun je hier terecht.

 

Bekijk hier de Take Away mogelijkheden van de Koeckers

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor