Bavelseweg 170, 5124 PZ Molenschot

IJsboerderij De Grens

Bij deze IJsboerderij in Molenschot wordt eerlijk, ambachtelijk ijs van verse melk, geproduceerd op de eigen boerderij en door de eigen koeien. Elke week wordt er een grote verscheidenheid ijs geproduceerd met een divers aanbod van smaken, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit en een divers aanbod. Er wordt met lokale producten gewerkt en doen geen concessies in kwaliteit. In de ijssalon worden maar liefst 16 verschillende smaken aangeboden, en  zijn de makers altijd bezig met het uitproberen en introduceren van nieuwe en unieke smaken.

ijsboerderij de grens

Verse kwaliteit en eindeloze variatie

Wij streven ernaar om jou als klant de beste ervaring te bieden. Daarom staan wij open voor suggesties en ideeën voor nieuwe ijssmaken. Heb jij een lekker idee voor een nieuwe smaak? Laat het ons weten! Wij nemen graag jouw wensen en suggesties mee bij het ontwikkelen van onze volgende nieuwe smaak.

Spelen bij ijsboerderij De Grens

Sinds juni 2023 kunnen de kids bij ons spelen. We hebben naast de ijssalon ( het oude bakhuisje uit 1700 wat we helemaal hebben opgeknapt) een hele leuke speeltuin voor de kinderen gemaakt. Hier kunnen de kinderen fijn spelen voor of na het eten van een ijsje, en de volwassenen kunnen genieten op ons heerlijke terras. In de speeltuin is een leuk klimapparaat, een glijbaan, schommels, duikelrekken etc. 

Ook kunnen de kalfjes worden bewonderd en geaaid.

kalfje ijsboerderij de grens

Meer dan alleen ijs

Onze ijssalon biedt meer dan alleen ambachtelijk ijs. Je kunt bij ons ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Voor de liefhebbers van melkspecialiteiten serveren wij cappuccino of latte macchiato, bereid met verse melk van onze eigen koeien. Zo kun je optimaal genieten van een compleet assortiment aan lekkernijen in onze gezellige ijssalon.

Nieuw in 2024

Tafelvitrine meer info volgt

IJskar voor bruiloft, feest of partijen

Wil je hier nu al meer over weten? Neem dan even contact op.

Wist je dat je je elektrische fiets hier ook kunt opladen? Handig voor onderweg!

Bezoek onze IJsboerderij en proef de verse en unieke smaken van ons ambachtelijk ijs. Kom langs om lekker te genieten bij ons of kom het ijs afhalen om er thuis van te smullen!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Indoor
  • Outdoor