Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout

Theater de Bussel

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Samen naar het theater, dat is een vrolijk uitje! Kinderen die hun ogen uitkijken en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die zich stiekem ook weer even kind voelen. Theater de Bussel heeft het hele jaar door voorstellingen en films voor de hele familie (voor verschillende leeftijden).

Familievoorstellingen

Om het theaterbezoek voor jouw gezin nog leuker te maken, kan je bij Theater de Bussel een “familieticket” kopen. Met z’n viertjes* ben je met dit familieticket voordeliger uit dan wanneer je losse tickets zou kopen. Alle combinaties zijn mogelijk! Kom bijvoorbeeld gezellig met de kleinkinderen of neem je broers en zussen mee. Één familieticket bestaat uit vier kaarten en is te koop via de website van het theater of of aan de balie.

Kinder- en familiefilms bij de Bussel

Naast de leukste familievoorstellingen kan je ook een bezoek brengen aan verschillende films. Deze gezellige verhalen op het witte doek zijn geschikt voor jong en oud. Aan de bar is het mogelijk om een drankje en wat te snoepen te halen én natuurlijk mag dit, tijdens je bezoek, mee de zaal in. Daarnaast kan je voor of na de film nog genieten van een tosti of iets anders lekkers.

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor