Terheijdenseweg 500, 4826AB Breda

Bij FunZone Breda kunnen kinderen heerlijk trampoline springen.  Dit trampolinepark is een top kinderuitje in Breda.

Trampoline springen bij FunZone (voorheen Krazy Kangaroo) Breda 

FunZone Breda heeft naast de aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's waar je allerlei tricks kunt oefenen en spellen kunt spelen. Ook kun je hier freerunnen. 

Freerunnen kan in de ruimte met speciale obstakels. Verder is er in dit trampolinepark een dodgeball area, foam pit, bigairbag, een wipe out baan en high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines!  

Lekker eten bij trampolinepark FunZone Breda

Na het trampoline springen lekker eten kan goed bij Krazy Kangaroo. Ze hebben hier een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze snacks en hamburgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid. 

Ook is er gratis Wifi voor alle bezoekers. 

Trampoline springen voor kinderen vanaf 2 jaar  (Kids Jump )

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar heeft FunZone Kids Jump! Iedere woensdag middag en zaterdag en zondag ochtend op vaste tijden. Kijk hier voor het rooster Kinderen komen dan gezellig samen met een ouder of begeleider trampoline springen. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

Tijdens schoolvakanties gelden er ruimere openingstijden

Krazy Fit in trampoline park FunZone

Op zoek naar de ultieme workout waarbij je in het trampolinepark intensief traint en daarnaast ook nog eens plezier hebt? Dan ben je bij de KrazyFit bij FunZone aan het juiste adres. 60 minuten lang springen, lachen en sporten.

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor