Gratis interactieve stadswandeling, leuk met kinderen

Gratis online familie spel- Ontdek met de kinderen spelenderwijs Breda

Al lopend door het historische stadscentrum van Breda of gewoon aan de keukentafel speel je op je telefoon of tablet  "CREDO het City Game Spel van Breda". Ontrafel met je gezin het mysterie.

Dit online spel, wat je al lopend door de stad kan spelen of thuis vanachter de computer is voor jong en oud! Er zijn opdrachten waar kinderen goed in zijn (vanaf een jaar of 9) en uitdagende puzzels voor volwassenen. City Game Breda is dus geen kinderspel maar een echt familiespel waarbij iedereen aan bod komt. Je doet het met elkaar!

CREDO Het verborgen pad van Breda

Willem van Oranje heeft honderden jaren geleden een belangrijk document verborgen op een geheime plek in Breda. Een ridderorde en een kloosterorde azen al eeuwen op dit document. Ze willen beiden het document in bezit krijgen. Maar dan verschijnt er een slimmerik op het toneel. Hij schakelt jullie in om op pad te gaan en het mysterie te ontrafelen. Jullie duiken onder in de geschiedenis van Breda en komen op je weg langs de mooiste Bredase monumenten. Lukt het jullie als team om de locatie te achterhalen en het document te vinden?

Kan je niet naar het centrum van Breda komen of ben je gebonden aan huis? Speel dit familie spel dan vanachter je eigen computer. Kies na het inloggen of je in Breda op pad gaat, of dat je het aan je keukentafel speelt.

Gratis meespelen met Breda City Game

Speel dit gezellige familie spel gratis! Registreer je hier

De eerste opdracht kan je thuis al doen en geeft aan op welke locatie in Breda het spel start. Je kan de game elk moment onderbreken om later verder te spelen. Ook is het mogelijk om te switchen naar de andere versie. Je kan dus wisselen van de thuis-game naar buiten en andersom.  Alles is dus super coronaproof.

  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Indoor
  • Outdoor