Erop uit met kids regio Breda

Binnenpret met kids in de regio Breda

Als het weer een beetje tegen zit zijn er genoeg fijne plekken om met kinderen naar te te gaan die overdekt zijn. Hieronder hebben we een aantal tips om erop uit te gaan met kids. Bij deze uitjes maakt het niet uit welk weer het is, want deze uitjes zijn binnen. 

Trampoline springen in een van de super leuke trampolineparken van Breda

Breda kent tegenwoordig twee super gave trampolineparken. Krazy Kangaroo en Street Jump Breda. In beiden parken kunnen jullie naar hartenlust springen en tricks doen. Ook kun je je ouders uitdagen voor een potje dode bal of een van de andere super leuke spellen. En wist je dat er ook een trampolinepark van Karzy Kangaroo in Roosendaal is? 

Trampolinepark Street Jump Breda 

Street Jump Breda heeft 10 verschillende sportieve area’s, zoals het Ninja Warrior Parkour, waarbij alleen de stoerste van het stel de overkant haalt. Je kunt je ook wagen aan Trefbal, The Big Airbag, Klimmuur de fun arena en nog veel meer leuke trampoline uitdagingen.

De trampolines van Street Jump zijn toegankelijk voor kinderen vanaf vanaf 7 jaar. Maar let op er zijn speciale dagen en tijden voor jongere kids!

Meer over Street Jump Breda 

Trampolinepark Krazy Kangaroo Breda en  Krazy Kangaroo Roosendaal 

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark in Breda, kinderen kunnen hier heerlijk trampoline springen.  Naast de aaneengesloten trampolinevelden zijn er ook gave jump-area's waar je bijvoorbeeld dodge bal kan spelen of een wipe pout spel.

Freerunnen kan in een speciale ruimte met verschillende obstakels. Verder is er een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines!

lees meer over Krazy Kangaroo Breda   en    Krazy Kangaroo Roosendaal   

Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66

Lot66 heeft een mooie kartbaan vol met  snelle stukken en technisch bochtenwerk. De kartbaan is geschikt voor jong en oud. Kinderen moeten alleen wel 8 jaar of ouder zijn en minimaal 1,4 meter lang.

Bij Lot66 is een Amerikaanse havenloods het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende trappen, wanden en objecten waardoor het een zware klus is om je tegenstanders in het oog te houden. Ga de lasergame strijd aan met je vrienden of familie! 

Tegenwoordig kun je bij Lot66 ook super leuk bowlen! Ze hebben hier 4 super stoere en mooie bowlingbanen.

Adventure golf spelen met de hele familie bij Brasserij Offcourse

Ga op avontuur met je gezin, vrienden, familie of je collega’s op de 18 holes indoor golfbaan.
Jullie maken een reis door het Midden Oosten, vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Meer informatie over de adventure golfbaan van Brasserij Offcourse

Binnenspelen bij Avontura Breda of Roosendaal

Bij binnenspeeltuin Avontura kunnen kinderen fantastisch spelen. Dit indoor speelparadijs heeft verschillende speelpleinen met elk met hun eigen thema. In deze indoor speeltuin beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier!

Wat kun je allemaal beleven bij Avontura Breda  en Avontura Roosendaal

Bij Avontura vind je trampolines, een uitdagende klimvulkaan met uitkijkpost, ballen kanonnen op het ballenplein, een glijbaan waar je met een band af kan, gewone glijbanen, donkere piraten glijbanen, een raceparcours waar je met een elektrische auto kan rijden, je kunt hier klimmen, met blokken bouwen. Ook is er een speciale plek voor kleuters en peuters waar ze kunnen bouwen, klimmen, springen

Speelboerderij Vossenberg (binnen en buiten spelen)

Speelboerderij De Vossenberg is een speelboerderij met een binnenspeeltuin van 800 m2, een mooie grote klimkooi voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinste kids.
Daarnaast is de bovenverdieping helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de creatieve kinderen. Deze ruimte is ongeveer 200 m2 groot.
Er is een uitgebreide bar en een keuken, zodat iedereen van een hapje en drankje kan genieten.

Happy Station, gratis Playmobil stad Breda

Op zoek naar een GRATIS uitje binnen? Bezoek dan eens Happy Station. Hét playmobil dorp in het NS station van Breda.

Een overzicht van alle overdekte regionale uitjes, vind je hier.

Log In