Breda Actief  

Heerbaan 100, 4817 NL Breda

Sport en bewegen met Breda Actief

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar het is bovendien ook hartstikke leuk! Actief bezig zijn geeft je namelijk een goed gevoel. Je voelt je fitter en het levert vaak sociale contacten op. Daarom moedigt Breda Actief iedereen aan om te sporten en te bewegen.

Je kunt op allerlei manieren sporten en bewegen via Breda Actief. Er is voor ieder wat wils. Het is vaak gratis of je betaalt er een klein bedrag voor

Speciaal voor kinderen zijn sport- en spelactiviteiten in de wijk. Dus ook bij jou in de buurt. Deelname is meestal gratis en iedereen kan meedoen! Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat sporten in de wijk erg leuk en gezellig is. Je leert een heleboel andere kennen en je wordt er lekker fit en gezond van. Dat is mooi meegenomen! Klik op de link en kijk waar je bij jou on de buurt kan sporten na school met Breda Actief.

Wil je ook sporten, spelen en bewegen tijdens de schoolvakanties? Geen probleem; dan kun je naar de X Kids activiteiten Voor maar twee euro kun je bijvoorbeeld hutten bouwen, freerunnen, meedoen met een voetbaltoernooi en het grote James Bond-spel beleven tijdens X-kids.

Ben je nog op zoek naar een sport die bij je past? Breda Actief organiseert in samenwerking met heel veel sportclubs in Breda sportintroductie cursussen. Voor een klein bedrag kun je met een paar lessen ontdekken of de door jou gekozen sport en club bij je past.

  • Adres: Heerbaan 100
  • Stad:  Breda
  • Land: 
  • Postcode:  4817 NL