Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids

De Efteling mag weer open en ook de hotels gaan steeds een stapje verder terug naar het oude normaal. Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een super gaaf familie hotel op loopafstand van de Efteling en wij mogen met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten voor de Efteling voor maximaal 5 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel!

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een fantastisch familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Het is een heerlijk hotel! Het beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! Het GuestHouse Hotel  ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan!

Wil jij een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel winnen?  

Bekijk de actie pagina

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit de regio Breda voor elke vakantie in je mailbox ontvangen? (max 5 keer per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda