Als ik zeg Kabonk, weet jij dan dat dit het allerhoogste speelpark van Europa is? Of dat er bij Kabonk 7 verdiepingen zijn om te spelen? En dat er maar liefst 200 meter aan glijbanen zijn???

En weet jij dat Kabonk een hele gave bus heeft; de knotsknettergekke Kabonk Feestbus, en weet je wat nog leuker is; wij hebben hem getest!

Hoe leuk is het om een klassenuitje te hebben en dat iedereen in de feestbus mag spelen? Nou dat is helemaal geweldig.
De bus komt ons ophalen op school. De buschauffeur genaamd Harry, heeft een passie voor het rijden in bussen, vind kinderen helemaal leuk en kan tegen heel veel lawaai... dat is mooi meegenomen want de feestbus genaamd kleurtje, kan heel veel geluid maken. Tijdens het rijden en tijdens het spelen wordt super leuke muziek gedraaid en natuurlijk gaat het volume van de kids ook omhoog als de kinderen mogen gaan spelen in de bus.

De bus heeft plek voor 20 zitplaatsen. Helemaal volgens alle veiligheidsnormen is deze ingericht. Omdat er in de klas 24 kids zitten hebben we de klas gesplitst, de ene helft mag op de heenweg naar het uitje in de bus en de andere op de terugweg. Als de bus rijd zitten de kinderen veilig in de gordel, op hun plaats in de bus. Stopt de bus... dan gaat het volume van de muziek een stuk omhoog en vinden de kinderen hun weg naar het speelparadijs wat achterin de bus is gemaakt. Het is echt super leuk. De kinderen kunnen zwieren, waaien, in de ballen duiken, op en door dingen heen springen en klauteren, je kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in de bus. 

bus       

 

Wat ook heel gaaf is, deze bus is te boeken! Ben je op zoek naar een uniek vervoersmiddel en een super aanvulling voor jouw feestje, dan staat de feestbus voor jou gereed! Of het nu gaat om kinderfeestjes, familiefeesten of bruiloften, de bus kan voor verschillende gelegenheden worden ingezet.

Wil jij hier meer info over, neem dan hier contact op.

Wij willen Harry en Kabonk onwijs bedankt voor deze te gekke beleving.

Loes en de kids van Groep 3.3 van het KBS Laurentius in Breda.