Vaderdag regio Breda!

Zelfgemaakte kado's en ontbijt op bed van de kinderen. Op 16 juni is het weer Vaderdag! 

Mijn kinderen komen altijd terug van school en gaan dan heel onopvallend (ha ha) hun zelf gemaakte cadeau verstoppen. Op zondag ochtend krijgt papa dan na veel gerommel in de keuken een heel lief zelfgemaakt ontbijtje bij hun zelf geknutselde kado, tekening of versje. Papa vindt het fantastisch.

Vaderdag kleurplaat

In mijn zoektocht naar tips voor dit blog, vond ik deze site met leuke kleurplaten voor Vaderdag (en opadag voor als jullie ook bij opa op visite gaan deze Vaderdag) Bekijk hier de kleurplaten voor Vaderdag

Erop uit tijdens Vaderdag in de regio Breda

Hier in de regio Breda zijn gezellige Vaderdag activiteiten. Op deze zondag is het heerlijk om er op uit te gaan met je gezin of familie. We hebben een paar regionale Vaderdag tips voor je (klik op de kopjes voor meer informatie):

Vaderdag BBQ bij Dennenlucht 

Natuurlijk krijgt papa extra veel knuffels en verwennerij met een ontbijt op bed maar hoe leuk is het om papa ook een Vaderdag BBQ kado te geven? Zo hoeft je vader niet op zondag het vlees te snijden. Hij kan lekker achterover leunen, en de medewerkers van Dennenlucht doen de rest!

Vaderdag bij Lot66! (voor stoere vaders)

Heb jij een stoere vader? Neem hem dan mee naar een van de stoere activiteiten bij Lot66 op Vaderdag.

Vaderdag baby zwemmen bij de Warande 

Samen zwemmen op Vaderdag Alle papa's worden in het zonnetje gezet bij de Warande vandaag.

Vaderdag actie bij Kids Wonderland 

Neem je papa mee op Vaderdag, want papa's mogen gratis naar binnen! 

Vaderdag bij de Koeckers in Den Hout

Ook hier worden de papa's in het zonnetje gezet tijdens Vaderdag. Geniet samen met je gezin in dit leuke familie restaurant op Vaderdag

Reptielen evenement bij Reptielenhuis de aarde op Vaderdag 

 

Hieronder nog wat kado tips van Bol.com

Vaderdag 2019