Spellentips van Dé Spellenwinkel 

Ben je bekend met Dé Spellenwinkel in Breda?

Deze winkel staat bomvol met de leukste spellen. Er is zoveel keus dat je wellicht zonder hulp door de bomen het bos niet meer ziet.
Gelukkig is daar eigenaresse Margot en haar team die je alles kan vertellen over de spellen die voor diverse leeftijden leuk zijn. 

Wij gaan vanaf nu de leukste spellen voor jullie uitzoeken en deze blog voor iedere vakantie updaten zodat je altijd een leuk spel kunt spelen. 
Als je op de afbeelding van het spel klikt kom je meteen in de online Spellenwinkel. Je kunt het spel natuurlijk ook altijd komen ophalen, en is het een cadeautje? Dan wordt het ook nog eens leuk ingepakt!

Dé Spellenwinkel
Speelhuislaan 68B
4815 CG Breda
Bel ons: 06-39663901

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Dé Spellenwinkel Breda
Meer weten

Dé Spellenwinkel Breda

Speelhuislaan 68 b, Breda

De winkel met alle soorten spellen die je je maar kunt bedenken bekijk

 

Spellentips voor kids

In de leeftijden vanaf 2 jaar, 3/4/5 jaar, 6/7 jaar 8+ en voor ouders

Leeftijd vanaf 2 jaar

In de winkel zijn voor deze leeftijd hele leuke spellen en puzzels verkrijgbaar, kom hiervoor even langs.
De spellen en puzzels van Haba en Djeco zijn erg leuk voor kleine kinderen.
Ook zijn de puzzels allemaal van goede kwaliteit die ook voor de kleintjes verantwoord zijn.

Leeftijd 3/4/5

Boomgaardje- De kersenoogst is een echte topper. Een heel leuk spel voor de kleintjes met 2 spelvarianten. Het is een spel waarbij de kinderen tegen de raaf Theo spelen dus de kinderen winnen of verliezen met z'n allen.

Boomgaardje

MimiQ- Door gezichtsuitdrukkingen na te bootsen kan je de kaarten van de andere spelers veroveren. Een spel waarmee je gegarandeerd in een deuk ligt. Dit spel is een spel dat eigenlijk wel voor alle leeftijden leuk is om te spelen. (Mama stop dit in je tas voor onderweg).

MimiQ

Leeftijd 5/7

Clever Junior- Een super leuk dobbelspel waarbij als je de gedobbelde symbolen slim aankruist je veel punten kunt verdienen en ook extra beurten. Een leuk spel die je met 2 tot 4 kids kunt spelen. Er is een hele serie te verkrijgen die niet alleen voor kinderen leuk is maar ook voor volwassenen.

Clever Junior

Dobble- Je zoekt op 2 kaartjes dezelfde symbolen, degene die het symbool het snelste zegt wint de kaartjes. (Dit is Dobble classic maar hier zijn ook diverse varianten van verkrijgbaar ook voor jongere kids 4+).

Dobble Classic

Ticket to Ride ; Mijn eerste reis, je gaat treinroutes maken van de ene hoofdstad naar de andere hoofdstad door middel van kaartjes te verzamelen en treintjes te plaatsen. (hier zijn ook diverse varianten van verkrijgbaar voor oudere leeftijden).

ticket to ride

Leeftijd 8+

Twenty One- een fijn dobbelspel waarbij je rijtjes moet volmaken van boven naar beneden en bij voltreffers krijg je bonuspunten. Je kunt de ander echt goed plagen. Super leuk spel voor 2 tot 6 spelers. ( Een heel leuk spel om mee te nemen in de tas!)

twenty one

Micro Macro- Crime City- Detective spel waarin je 16 misdaden gaat onderzoeken en oplossen. Het is eigenlijk een grote landkaart waarbij je door de bijgevoegde kaartjes aanwijzingen krijgt om de misdaden op te lossen.

micro macro

Spellentips voor de ouders:

Als de kinderen lekker in bed liggen is het voor de ouders altijd leuk om een spelletje samen te spelen.
Hier heeft Margot Patchwork voor geselecteerd. Volgens haar een fantastisch spel omdat het lekker puzzelen is met een soort van tetris stukken.

Patchwork

 

Log In