Slim inkopen voor een gezin in de groei

Kinderen groeien razendsnel. Voor je het weet zijn ze uit hun kleertjes gegroeid. Veel ouders zitten dan met de handen in het haar, want wat nu? Waar kun je leuke kleding van goede kwaliteit vinden? In dit artikel zullen wij je op weg helpen. 

Kixx-online

Bij Kixx-online kun je babykleding, jongenskleding en meisjeskleding kopen. Voorheen moest je naar een winkelstraat, shopping centrum of echt de stad in om de leukste kleren voor je kinderen te kopen. Sinds het millennium kun je nu ook online kleding kopen. Bij Kixx-online kun je bij  www.kixx-online.nl terecht om de leukste outfits voor kinderen tot 12 jaar samenstellen. Voor baby’s heeft Kixx-online kleding van merken zoals: Barts, Claesen’s, Feetje, Happy Horse, House of Jamie, Levi's, Little Hedonist, Noppies, Petit Bateau en Z8 te koop. Voor oudere kinderen kun je er kleding van merken zoals: Airforce, Ammehoela, Barts, Black Bananas, Calvin Klein, Indian Blue Jeans, In Gold We Trust, Like Flo, Little Hedonist, en veel meer!

Jongens

De zomer komt eraan. En sinds kinderen snel uit kun kleding groeien, zullen ook jouw kinderen vast toe zijn aan een nieuwe “summer wardrobe”. Voor zowel baby’s als grotere jongetjes, kun je bij Kixx-online leuke outfits creëren. Je kunt er leuke shorts met dierenprintjes vinden die je kunt combineren met bijpassende t-shirts. Voor jongetjes zijn grijze, groene, crème en blauwe tinten de kleuren van dit seizoen. Daarnaast kun je dus ook jeans shorts vinden van goede kwaliteit. Mocht je helemaal niet opzoek zijn naar zomerkleding, dan kun je er dus ook kleding vinden voor de andere seizoenen. Je kunt hoodies combineren met jeans, cargo broeken of een comfortabele sweatpants. De combinaties zijn eindeloos!

 

Meisjes 

Voor meisjes blijft de kleur roze in elke collectie terugkomen. uiteraard hoef je een meisje niet perse in roze te kleden. Paars, creme, bruin en zwart zijn ook hele leuke kleuren om je dochtertje in te kleden. Wij raden je aan om een neutrale kleur zoals zwart aan de onderkant te combineren met een fleurige kleur als roze of paars aan de bovenkant. Je kunt de kleuren natuurlijk ook omdraaien. Hetzelfde kun je ook met andere neutrale en fleurige kleuren doen. Printjes zijn helemaal in deze zomer. Zo kun je een leuke outfit maken met een zwart wit gestreept shirtje met een mooi blauw rokje. 

 

Bij Kixx-online kun je dus volledige outfits kopen voor baby’s, jongens en meisjes. Schroom daarom niet een kijkje te nemen op de website!