Al sinds het prille begin van de maatregelen zien we een gigantische verschuiving in wat gezinnen gaan doen tijdens hun vrije momenten. Parkeerplaatsen van natuurgebieden staan tjokvol en op het strand ben je nooit alleen. Logisch, want al die fijne plekken waar we zo graag komen zijn steeds dicht. 

We merken ook dat ouders vooral op zoek zijn naar 'een keer een andere plek om te wandelen', zo zijn onze wandelroutes-pagina's nog nooit zo goed bezocht als in het afgelopen jaar. 

We denken dus dat we nu wel iets heel leuks voor jullie hebben... 

Puzzeltocht met de auto, fiets of te voet

Een coronaproof uitje met het gezin. Deze funtochten zijn beschikbaar voor wandelaars, fietsers, maar ook voor gezinnen die het leuk vinden om met de auto de omgeving te ontdekken terwijl er flink op los gepuzzeld moet worden. 

Go-Kids korting!

Om mee te doen met deze tochten betaal je per auto normaal gesproken € 19,95, maar met de speciale Go-Kids korting slechts €17,95! Gebruik de kortingscode GOKIDSBREDA en de korting wordt automatisch verrekend. 

Auto puzzeltochten in Breda

Een puzzeltocht met de auto duurt zo'n 2,5 tot 3 uur en is 45 km. Je wordt begeleid via een speciale app. Onderweg lossen jullie vragen en puzzels op en krijgen jullie opdracht om 10 leuke foto's en filmpjes te maken. Bij het boeken kun je kiezen tussen een volwassen- en kinderversie, waardoor dit ook met kleinere (vanaf ongeveer 6 jaar) een uitdagende tocht is. 

10% kortingscode: GOKIDSBREDA (deze mag je ook gebruiken als je een tocht in een andere stad gaat lopen, fietsen of rijden, geen probleem!)

naar de autofuntochten

Fiets puzzeltocht in Breda

In Rotterdam zit ook een startpunt voor de puzzel-fietstochten. Deze tochten zijn zo'n 20 km. Tussendoor lassen jullie pauzes in om de 40 vragen en puzzels op te lossen. Bij iedere 'puzzelstop' krijg je een volgende punt te zien, zo blijft het extra spannend, want je weet dus van tevoren niet waar je langs zult komen. 

Fiets puzzeltocht met kinderen - Funtochten

Er is een speciale kinderversie van de puzzelfietstocht, waarbij de vragen en puzzels geschikt zijn voor kinderen vanaf een jaar of 6. 

10% kortingscode: GOKIDSBREDA (deze mag je ook gebruiken als je een tocht in een andere stad gaat lopen, fietsen of rijden, geen probleem!)

Naar de fietspuzzeltochten

Wandel speurtocht in Breda

Ook te voet kun je een superleuke speurtocht doen samen met de kinderen. Onderweg, tijdens jullie wandeling van zo'n 2 tot 2,5 uur, ontdekken jullie leuke feiten over de omgeving en lossen jullie puzzels op, beantwoorden vragen en maken video's en foto's voor de foto- en filmopdrachten. Speciaal voor kinderen is er een kindvriendelijke versie van de puzzeltocht, waarbij de vragen en puzzels zijn aangepast aan hun leeftijd (vanaf ca 6 jaar). 

10% kortingscode: GOKIDSBREDA (deze mag je ook gebruiken als je een tocht in een andere stad gaat lopen, fietsen of rijden, geen probleem!)

Naar de Wandelpuzzeltochten

Speurtocht voor kinderen - Funtochten

 

*********************De kortingen zijn geldig tot en met 30 april 2021*********************************