Gezellig samen met de familie Pasen vieren  

Op 21 en 22 april is het Pasen en wij zijn druk bezig geweest de leukste tips te verzamelen voor dit heerlijke voorjaarsfeest met de kinderen. 

De winkels liggen vol met tips en lekkere recepten om samen met de kinderen te maken, maar het is ook leuk om eens wat extra aandacht te besteden aan een paastafel. Daarom hebben wij een aantal paastafeltips voor je verzameld. Gezellig om samen met de kids te knutselen. Kijk hier voor alle tips voor de mooiste paastafel

Natuurijk is het ook heerlijk om er op uit te gaan tijdens de paasdagen. Hier lees je al onze paas eropuit tips voor de regio Breda  (klik op de blauwe kopjes voor meer informatie)

Pasen bij kinderboerderij Wolfslaar

Zondag 21 april, 1ste Paas dag kunnen jullie tussen 13.00 uur en 15.30 uur met het hele gezin meedoen aan leuke paas workshops bij boerderij Wolfslaar. Als het goed is worden er met Pasen kleine kuikentjes geboren en dat kunnen jullie zien. Tijdens een workshop kom je er achter 'Wat was er eerder, de kip of het ei?' Ook kunnen jullie 'Zaadbommetjes maken'. Natuurijk is de paashaas er ook met lekkere paaseitjes voor de kinderen.

Paasfeest bij de Koeckers

Op 1ste en 2de paasdag is het paasfeest bij de Koeckers! De paashaas zal aanwezig zijn en deelt heerlijke chocolade eitjes uit. Je kunt ook met de paashaas op de foto. Komen jullie ook?

Paasbrunch bij Dennenlucht 

Op 1ste en 2de paasdag kunnen jullie gezellig brunchen bij Dennenlucht De paasbrunch is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch, hartig en zoet, warme en koude gerechten. Lekker tafelen met vrienden en familie. De brunches zijn van 10 tot 12 uur. 

Helaas zijn de plekjes voor de brunch al allemaal gereserveerd. Maar in de middag is Dennelucht ook open dus dan zijn jullie van harte welkom op het heerlijke terras met speeltuin en het gezellige restaurant met speelzolder.

Pasen bij Kids Wonderland

Bij Kids Wonderland komt de paashaas langs op 1ste en 2de paasdag. Kinderen kunnen knutselen en spelen. 

Paaseieren zoeken bij Avontura Roosendaal

Op 1ste en 2e paasdag mogen de kinderen samen met Okke paaseieren zoeken bij Avontura Roosendaal. Wie vindt de verstopte eieren? De aanvangstijd is om 9:00 bij de ingang van Avontura Roosendaal.

Paasbruch bij The Cake Room (2de Paasdag)

Reserveer nu een plekje in de nieuwe Cake Room op 2de paasdag en geniet van een heerlijke zoete Paas Brunch.

Wil je liever thuis van al dit lekkers genieten? Bestel dan een Paas Brunch Pakket bij The Cake Room! Met fantastische home made sweetness zoals paascupcakes (4ste) brownies, scones (incl creamcheese en jam), meringue worteltjes en nestjes, appel/aardbei sapje en paaseitjes! 

Paaseieren zoeken in zwembad de Warande op 2de Paasdag

Op 2de paasdag is het één groot feest in het 25m bad en doelgroepenbad van zwembad de Warande. Van 10:30 tot 14:30 uur is het namelijk zwemfun met een heel leuk paasthema.

Tijdens zwemfun zal niet alleen het zwembad zijn omgetoverd tot een groot speelparadijs, maar worden er ook leuke paasspellen georganiseerd. Vind jij de gouden paaseieren? Dan maak je kans op hele leuke prijzen! De gouden eieren niet gevonden? Niet getreurd, ook tijdens de spellen zijn er leuke prijzen te verdienen!

Maak een ritje met de huifkar bij speelboerderij de Vossenberg

Op 2de paasdag mogen kinderen een rondje maken op de huifkar van Geerts. Vanaf 11 uur zal de huifkar het eerste rondje gaan maken.

Kinderen die komen spelen mogen ook een paasei versieren waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen.

 

Fijne paasdagen!