Overnachten bij het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Wij zijn uitgenodigd om met ons gezin te komen overnachten in een van de super gave gezinskamers van het GuestHouse Hotel. Hoe leuk is dit!

Onze kinderen zijn 4 en 6 en als ze Kaatsheuvel horen dan denken ze natuurlijk aan de Efteling. En laat dit attractiepark nou op maar 10 minuten lopen van dit super hotel liggen. Dus hier gaan we zeker naartoe. Wij hebben het hotel getest en we zullen jullie door deze blog meenemen in onze beleving.

Het GuestHouse hotel ligt in Kaatsheuvel. Dit is voor ons niet zo ver rijden want wij wonen in Breda. Maar ook als je dicht bij woont is het nog steeds een super ervaring om hier te gaan overnachten. De entree van het GuestHouse hotel is voor de meiden al heel leuk, er hangen 2 leuke schommel banken en je vind hier het restaurant waar tevens in de ochtend het ontbijt wordt geserveerd. We gaan eerst met de lift naar de eerste verdieping omdat daar de receptie en de kamers zijn. Het interieur ziet er allemaal super leuk en gezellig uit met leuke hoekjes, speelgelegenheden voor de kids, een bar, een dakterras en natuurlijk de receptie waar we inchecken. We krijgen ook meteen de Efteling kaartjes mee (er zijn hele leuke arrangementen incl. Efteling te boeken) en we gaan onze kamer opzoeken.

              

Wij krijgen de FarmHouse Room, wauw die is gaaf! Er zijn 3 tweepersoons bedden waarvan er 2 bedden stapelbed zijn. Onder het ene hoge bed is een zitje gecreëerd. Daarnaast heeft de kamer een tv, koelkast, er is een föhn en een fijne badkamer. De meiden kiezen meteen het bed uit waar ze willen slapen en vinden het helemaal geweldig dat ze op het hoge bed mogen slapen.

        

Nadat we onze spullen hebben uitgepakt gaan we op pad. In de omgeving van het hotel is er zat te ondernemen. Zo kan je fietsen huren bij het hotel, een bolderkar, je kunt naar de Loonse- en Drunense Duinen en er is voor de kinderen veel te doen in de omgeving. Kijk hiervoor ook eens op Go-Kids. We besluiten even Kaatsheuvel in te lopen want daar kom je eigenlijk nooit en daar vind je o.a. leuke kledingwinkels, bekende drogisten en andere winkels, wat ook wel handig is dat je naast het hotel kunt parkeren, er is hier een grote parkeerplaats en ook een Albert Heijn. Nadat we wat boodschapjes hebben gedaan gaan we met de auto naar een hele leuke horeca gelegenheid genaamd de Financiën, waar ook een grote buitenspeeltuin is. De meiden vonden het geweldig en wij hebben genoten van het zonnetje op het terras. We hebben hier ook gegeten want ze hadden hier echte prinsessenpannenkoeken op de kaart...

Toen we terugkwamen in het hotel mochten we gaan midgetgolfen. Op het dakterras van het GuestHouse Hotel is het goed toeven. Er zijn zitjes, je kunt er tafelvoetballen, er zijn speeltoestellen voor de kids en ook een heuse midgetgolfbaan. Super leuk! Toen we klaar waren hebben we wat gedronken, airhockey gespeeld en naar bed... Morgen gaan we namelijk de hele dag naar de Efteling.

          

De volgende ochtend na een goede nacht slaap en onszelf te hebben verzorgd mogen we gebruik maken van het ontbijtbuffet. Hier is echt voor iedereen wel wat wils en als je speciale wensen hebt kan je dat ook doorgeven. Wat ook leuk is, je kunt voor een paar euro extra een lunchpakket samen stellen. Na het ontbijt lopen we naar de Efteling. Dit is nog geen 10 minuten, dus echt super dichtbij! We zijn de hele dag aan het genieten en omdat het de zomeravonden zijn is het park extra lang open en blijven we dus tot het einde. We worden bijna het park uitgeveegd en we zijn dan ook heel blij om heerlijk te kunnen slapen in het hotel.

        

Vandaag checken we weer uit na onze spullen in de auto gezet te hebben en wederom heerlijk te hebben ontbeten.
Omdat we dicht in de buurt van de Beekse Bergen zijn gaan wij vandaag naar het Speelland Beekse Bergen. Dit is met de auto ongeveer 20 minuten rijden. Wij zijn hier nog nooit geweest dus we hebben een super dag gehad.


Wil je zelf ook komen overnachten en genieten van alles wat het GuestHouse hotel te bieden heeft? Ik heb een leuke deal voor je waardoor je met korting hier naartoe kunt gaan!

Wij willen graag iedereen super bedanken van het GuestHouse Hotel. We hebben er onwijs van genoten.
Tot de volgende keer :)

Loes, Benny en de meiden.